A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Hollandia
HUNHungary
09:00CselgáncsIsrael-Hungary
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl

Európai szintű egészségcentrummá fejlődött Lenti

Lenti, Termálfürdő és Szent György Energiapark, felújítás, átadó ünnepség
Lenti, 2022. november 17. Gyógyászati részleg Lentiben, a Balance Medical Centerben az avatás napján, 2022. november 17-én. MTI/Vasvári Tamás
Vágólapra másolva!
A több évtizede fejlődő városi termálfürdőben létrehozták a Balance Medical Centert, aminek köszönhetően európai szintű egészségcentrummá vált Lenti.
Vágólapra másolva!

Átadták a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark fejlesztésének legújabb elemét, a Balance Medical Centert. Az új egészségközpontban 19 kezelőhelyen több mint 100-féle gyógykezelést vehetnek igénybe a látogatók. A hagyományos fizioterápia vagy iszapfürdő mellett új kezelési formákkal bővítették a kínálatot, köztük a Magyarországon első hiperbárkamrával, ami oxigénterápiás kezeléseket nyújt.

A mintegy 2,4 milliárd forint támogatással elkészült beruházás egy hosszú építkezési folyamat legújabb eleme - emeli ki a Magyar Építők. Mint Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter az átadás alkalmából kifejtette:

évtizedek alatt, lépésről lépésre mára európai szintű, regionális szerepet betöltő egészségcentrummá vált a Lenti Termálfürdő és Szent György Energiapark.

A Balance Medical Center gyógyászati részlege Lentiben, az avatás napján, 2022. november 17-én Forrás: MTI/Vasvári Tamás

Lenti a Zala megyei települések között - Hévíz és Zalakaros után - a harmadik legtöbb vendéget fogadó város.

A korábban kiépült gyógyfürdő és a néhány éve átadott négycsillagos szálloda mellett a most kialakított gyógyászati központ teszi teljessé Lentiben a turisztikai kínálatot, amelynek révén tovább növekedhet a vendégéjszakák száma.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!