Mesebeli, angliai hangulatú kastélyt kínálnak eladásra az USA keleti partján

Autumn in Saxony Weather Seasons Weather photo Weather image Horizontal
PRODUCTION - 14 October 2022, Saxony, Moritzburg: Fallen leaves lie on the bank of the pond in front of Moritzburg Castle, the former hunting lodge of the Wettins. Photo: Robert Michael/dpa (Photo by ROBERT MICHAEL / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Eladó az amerikai Pennsylvaniában a Wyngate-ház nevű kastély. A 10 hálószobás ingatlant bárki megveheti, akinek van rá több mint 1 milliárd forintnak megfelelő dollárja.
Vágólapra másolva!

Különleges ingatlan került piacra az amerikai Pennsylvania államban található Lancasterben. A Wyngate-ház egy elegáns, kastélyszerű birtok, amely 10 hálószobával, 8 teljes és 2 fél fürdőszobával, valamint több mint 10 ezer négyzetlábnyi lakóterülettel rendelkezik – írja a Castleist.com.

A négyszintes ingatlan olyan hangulatot áraszt, mintha valaki egy mesebeli angol kastélyba érkezett volna. A klasszikus kialakítású ház a legkülönbözőbb kényelmi szolgáltatásokkal van felszerelve, például egy lift is helyet kapott benne.

A külső részen található példáié egy földbe épített terasz, egy medencetér, valamint egy televízióval és fényekkel felszerelt bár.

A birtokon van még egy különálló bérház, valamint egy 6 állásos garázs is, mely utóbbi emeletén egy teljesen felszerelt lakást alakítottak ki.

Az elképesztő luxust és a Pazar kivitelezést pedig a leendő vevőnek meg is kell fizetnie.

A Wyngate-házat ugyanis 2,495 millió dollárért, vagyis hozzávetőleg 1,035 milliárd forintért kínálják.

Cikkünk kiemelt képe illusztráció.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!