Most bárki megvásárolhatja ezt a habcsók színű otthont

Vágólapra másolva!
Eladóvá vált Los Angeles egyik legszínesebb háza, amely a sajátos esztétikájával egész meseországot teremt a benne élők számára.
Vágólapra másolva!

Los Angeles déli részén, a Baldwin Hills Estates negyedben található a város egyik legszínesebb és legkülönlegesebb háza, amely most piacra került. Az egyszintes ingatlan 1955-ben épült, és Harold B. Zook tervezte, aki 1948-ban nyitott saját irodát Pasadenában – írja a Dirt.com.

A 891 négyzetméteres telek egy dombtetőn fekszik, a házból pedig panorámás kilátás nyílik a városra és a környező hegyekre. Az egész ingatlant a legkülönbözőbb színek vegyítése határozza meg.

Ennek jegyében a 251 négyzetméter lakóterületű ház négy hálószobája és három fürdőszobája is különböző színvilággal rendelkezik. A tervező nem spórolt tehát az élénk színekkel, a rózsaszín, a piros, a lila, valamint a narancssárga is meghatározó.

Az egyedi színvilág mellett a házban olyan különlegességek találhatók, mint a betonpadló vagy a rakott kőből készült kandalló.

Az elérhető dokumentumok szerint a medencét felújították, és az ingatlan új légkondicionálókat is kapott.

Legutóbb 2,35 millió dollárért értékesítették a házat, de a jelenlegi tulajdonos most 2,85 millió dollárért (kb. 1,1 milliárd forint) árulja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!