A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaNorvégia-Magyarország
HUNPóta Georgina
10:00AsztaliteniszYu-Bin Shin-Georgina Pota
HUNTóth Krisztián
10:50CselgáncsKrisztian Toth-Alex Cret
HUNGercsák Szabina
10:50CselgáncsAoife Coughlan-Szabina Gercsak
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Italy
NyílNyíl

Nagyon kell figyelniük az MKB Bank és a Takarékbank ügyfeleinek

A Magyar Bankholding internetes portáljának egyik oldala
A Magyar Bankholding internetes portáljának egyik oldala
Vágólapra másolva!
2023. április 30-án egyesül a Magyar Bankholding két tagbankja, az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt., a jövőben MBH Bank Nyrt. néven, egységes márkanévvel és arculattal folytatja működését az egyesült bank. Az így létrejövő, tisztán magyar tulajdonú nagybank a mérlegfőösszeg alapján Magyarország második legnagyobb piaci szereplője lesz. A változással kapcsolatos, ügyfeleket érintő legfontosabb tudnivalókról a bankcsoport részletes tájékoztató kampányt indít.
Vágólapra másolva!

Az ügyfelek széleskörű tájékoztatása céljával életre hívott, átfogó kampány keretein belül a Takarékbank és az MKB Bank egyesülésével járó változásokról, az egyesülést megelőző átállási időszakkal kapcsolatos tudnivalókról, teendőkről kaphatnak számos kommunikációs csatornán információt a lakossági és vállalati ügyfelek.

Az ügyfelek az átállással kapcsolatos tudnivalókról a bankszámlakivonatokon, elektronikus levelekből, a tagbanki honlapok Fúziós Hírek menüpontjában és közösségi média felületeken, a vállalatcsoport szakértőinek sajtónyilatkozataiból, valamint személyes kapcsolattartóikon és az ügyfélszolgálaton keresztül egyaránt tájékozódhatnak.

Az egyesüléssel kapcsolatos információkról, valamint az egyesült bank szolgáltatásairól az ügyfelek az MBH Bank 2023. május 1-jétől elérhető hivatalos honlapján, az mbhbank.hu oldalon is tájékozódhatnak a későbbiekben.

– mondta el Egerszegi Ádám, a Magyar Bankholding transzformációért felelős vezérigazgató-helyettese. "A Takarékbank és az MKB Bank ügyfeleit arra kérjük, hogy a következő hetekben kövessék figyelemmel az általunk kiadott tájékoztatásokat" - tette hozzá a szakember.

A Magyar Bankholding internetes portáljának egyik oldala Forrás: Magyar Bankholding - weboldal

Az első tájékoztató leveleket

az ügyfelek elektronikus formában, a januári bankszámlakivonatokkal együtt már február elején letölthették, míg postai úton várhatóan a napokban kapják kézhez, a számlakivonatokkal együtt.

Ezzel együtt a hónap közepén elektronikus levélben is megérkezik a tájékoztató az arculatot érintő változásokról, az ügyfélszolgálat elérhetőségéről, az ATM-ek, a betéti- és hitelkártyák használatára vonatkozó információkról, a fizetési számlaszámmal, fizetési megbízásokkal, valamint egyes hiteltermékekkel kapcsolatos tudnivalókról, melyek bankonként változhatnak.

A Magyar Bankholding tagbankjai az átállással kapcsolatos változásokról és az ügyfelek tájékoztatásáról folyamatosan tájékoztatják a Magyar Nemzeti Bankot, mint felügyeleti szervet.

Teljes arculatváltást hajt végre a bankcsoport

Az egyesülést követően, az év folyamán a korábbi MKB Bank és Takarékbank fiókok arculata is fokozatosan, több lépcsőben megváltozik, és az MBH Bank arculatával működnek majd tovább. Emellett új arculatot kap a bankcsoporthoz tartozó teljes bankkártya portfolió is, amellyel az újonnan kibocsátott kártyákon találkozhatnak először az ügyfelek.

A használatban lévő, érvényes bankkártyák külön lecserélésére nincs szükség a fúzió miatt, az ügyfelek továbbra is használhatják érvényes bankkártyáikat.

2023. május 1-jétől az ügyfelek valamennyi korábban megszokott kommunikációs csatornán – az internetbankban, a mobilalkalmazásban, a számlakivonatokon, a postai és elektronikus leveleken – is majd az MBH Bank saját adataival és logójával találkozhatnak, míg az MKB Bank és Takarékbank arculata kivezetésre kerül, írták a Magyar Bankholding Zrt. közleményében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!