A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Golflabdabúvároktól a hivatásos siratókon át az ételkóstolókig: ezek a világ legfurább munkái

Vágólapra másolva!
Vannak hagyományos, jól ismert karrierutak, mint például az orvosi, a bankár, az ügyvéd vagy a tanári pálya. Azonban akadnak olyanok is, akik nem erre vágynak, és sokkal inkább valamilyen szokatlanabb pénzkereseti formát választanak maguknak.
Vágólapra másolva!

A következő összeállításban a világ legbizarrabb állásaiból válogattunk, amelyek között viszont akad, amelyik meglepően jól fizet.

Hivatásos sirató:

A hivatásos siratók gyakoriak a közel-keleti és kínai kultúrákban, sőt, történetük több ezer éves múltra tekint vissza. Az ügyfelek általában arra kérik a hivatásos gyászolókat, hogy jelenlétükkel növeljék a temetési szertartáson résztvevők számát, arra az esetre, ha a meghalt illetőnek kis számú barátja és családja lenne. Ezáltal jelenlétükkel azt sugallják, hogy a búcsúztatott igenis fontos volt környezetének.

A hivatásos gyászolónak képzettségre nem, azonban jó emlékezetre annál inkább szükségük van, hogy szükség esetén magabiztosan és természetesen tudjon beszélni az elhunytról.

Étel-sztájliszt:

A hirdetésekben szereplő ínycsiklandó ételfotók mögött hatalmas munka áll, amelynek egy részét az étel-sztájlisztok végzik. Ezek a szakemberek felelősek azért, hogy az élelmiszerek vagy ételek nagyon étvágygerjesztően mutassanak a fotózások, filmek, televíziós reklámok, vagy épp a nívós éttermek menüin.

Az élel-sztájlisztok általában a portfóliójuk alapján kapnak munkát, így a fizetésük nagy arányban függ az előzetes tapasztalattól.

A cikk még nem ért véget, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!