Félmillió forintnál is többet lehet keresni a Balatonnál az egyik diszkontláncnál

ALDi munkabér kezdő fizetés pályakezdő állás lehetőség
A portál felépítése, kezelhetősége az álláskeresők átfogó tájékoztatását és a lehetőségek közötti könnyebb eligazodását segíti elő.
Vágólapra másolva!
A nyár beköszöntével mindenki igyekszik kikapcsolódni és feltöltődni. Az ALDI szeretne hozzájárulni a gondtalan nyaraláshoz, ezért kiemelt figyelmet szentel a magyar turisztikai régiókban található üzleteinek. A nyaralók számára fontos, hogy minőségi és változatos termékeket találjanak a bevásárlás során, így az áruházlánc szezonális kínálata szem előtt tartja ezeket az igényeket - áll a cég közleményében.
Vágólapra másolva!

Az áruházlánc hosszabb nyitvatartási idővel és számos intézkedéssel biztosítja a gondtalan és kellemes bevásárlási élményt a fogyasztók számára. Az átlagosnál magasabb vásárlószámot szolgál ki Balaton környéki üzleteiben az áruházlánc, amely ismét bővített termékválasztékkal, köztük non-food termékkel, fagylaltokkal, grilltermékekkel és helyi borokkal készül a fő nyaralási szezonra.

Az áruházlánc egyik üzletének belső tere (illusztráció) Fotó / ALDI

Az ALDI ebben az évben is kiemelt,

az átlagosnál nagyobb forgalmú üzletté nyilvánítja június 1. és augusztus 31. között 10 Balaton környéki üzletét, amelyek a korábbinál is hosszabb nyitvatartással várják a vásárlókat, még jobban alkalmazkodva nyaralók életéhez.

A korábbi évek tapasztalata alapján, a magasabb vásárlószám minőségi és gördülékeny kiszolgálása érdekében a cég ismét bővíti dolgozói létszámát, és közel 100 új, szezonális munkahelyet hoz létre a nyári időszakra a 10 érintett üzletben.

A munkakeresők határozott idejű munkaviszony keretén belül dolgozhatnak teljes, vagy heti 20, 30, 35 órás részmunkaidőben.

A vállalat a szezonális balatoni pozíciókban tovább emelte béreit, így ezekben az üzletekben heti 30 óra esetén bruttó 399.525 forint, 35 óra esetén 466.113 forint, míg 40 órás munkaviszony esetén bruttó 532.700 forint a járandóság.

Az ALDI juttatási csomagja kivételesen vonzó ajánlat lehet azok számára, akik a nyári időszakban a Balaton környékén vállalnának munkát. Az áruházlánc ezekbe a pozíciókba felsőoktatási hallgatók jelentkezését is várja - írják.

Non-food termékek külön sátrakban

A Balatonlellén, Gárdonyban, Szántódon, Siófokon és Balatonalmádiban található üzletek a nyári időszakban egy parkolóban felállított, légkondicionált sátorral bővülnek, ahol a nem-élelmiszer jellegű termékek, így például szerszámok, kerti eszközök, strandfelszerelések, ruházat és háztartási termékek is elérhetőek lesznek. Ezen felül minden tókörnyéki áruházban fagylaltszigeteket alakít ki az ALDI, ahol a vásárlók – további 5-6 fagyasztóládában – széles választékban találják a fagylaltokat és jégkrémeket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről