Hónapok óta tart a milliárdos pár esküvője - mutatjuk az elképesztő pénzszórást

Vágólapra másolva!
India egyik leggazdagabb emberének az esküvőjére, sokáig emlékezetes marad. Az esküvőre több mint ezer embert hívtak meg, köztük rengeteg hírességet is, akiket még nyaralni is elvittek, mielőtt kimondják az igent. Mutatjuk a részleteket.
Vágólapra másolva!

A 29 éves milliárdos, Anant Ambani és menyasszonya, Radhika még márciusban került a címlapokra, miután kiderült, hogy egy felejthetetlen partit rendeztek a júliusi esküvőjük megünneplésére az indiai, Jamnagarban. 

A pár mindkét tagja jómódú családból származik. Anant apja, az 57 éves Mukesh Ambani az indiai olaj kitermelő cégóriást, a Reliance Industries-t vezeti.

 A férfi vagyona több mint 114 milliárd dollár ( 4 billió forint).

 Radhika apja pedig az Encore Healthcare vezérigazgatója. 

image

A márciusi parti után a pár, májusban a több mint ezer vendéggel együtt elindult a Földközi-tengerre, egy körútra. A vendégek között, több vezérigazgató, bollywoodi és hollywoodi sztár volt. 

A négynapos utazás alatt a leendő férj és feleség, vendégeikkel együtt elmentek Szicíliába, Romába és a franciaországi Cannesba. 

Az utazás minden estéjén lenyűgöző bulikat rendeztek ahol világsztárok adtak koncerteket. A körút május 29-én kezdődött Palermóban, ahol ebeddel várták a vendégeket, mielőtt felszálltak volna a Celebrity Ascent luxushajóra, 

aminek az építése 900 millió (333 milliárd forint) dollár volt.

A hajón egy „csillagos éj” témájú bulit is rendeztek, ahol Backstreet Boys is színpadra lépett.

Ezután másnap a csoport Rómába érkezett, ahol bejárták a várost, majd este visszamentek a hajóra, ahol ismét egy elképesztő buli vette kezdetét. A vendégeket, a drancia DJ, David Guetta szórakoztatta. 

A harmadik napot  Cannes-ban töltötték, ahol a menyasszony és leendő férje egy újabb partit rendeztek a vendégeknek. Még hozzá egy álarcosbált, Château de la Croix des Gardes palotában. A bálon a méregdrága ruhákból sem volt hiány, ugyanis Radhika egy egyedi Versace ruhát viselt, amit több mint egy évig varrtak. 

A bál csúcspontját Katy Perry jelentette, aki mikor a Firework című dalát énekelte, akkor a palota felett egy káprázatos tűzijáték show robbant végig. 

Katy Perry, koncert, énekesnő, tűzijáték
Fotó:  AFP/Chris Jackson

Az újabb fergeteges parti után, mindenki visszaszállt a hajóra és az ünnepség egy after partival folytatódott, ahol szintén nem volt hiány a sztárfellépőkből. Azon az estén Pitbull énekelt.

A körút utolsó napját a pár és a vendégek Portofinóban töltötték, ahol a főteret egy piaccá alakították. Ennek megszervezéséhez, a híres Vincenzo Dascaniót kérték meg. Az utolsó bulira, Radhika egy Yves Saint Laurent for Dior ruhát választott. Ezúttal pedig Andrea Bocelli lépett fel, és a Can't Help Falling in Love című klasszikus dalt énekelte.

A körúton nemcsak az említett sztárok vettek részt, hanem ott volt Adam Sandler színész, valamint Ananya Panday, Suhana Khan, Shanaya Kapoor, Sara Ali Khan, Manushi Chhillar, Shah Rukh Khan és Guru Randhawa bollywoodi sztárok is - írja a DailyMail.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről