Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

A hatalmas mellű pornómodell nem titkolja, hogy mivel keresi a pénzt, és nem is szégyelli azt - fotó

Vágólapra másolva!
Rengeteg pénzt keres egy pornómodell az erotikus tartalmaival. Emiatt ugyan rengeteg támadást kap, de ahogy mondja, mindez egyáltalán nem zavarja. Sőt, élvezi a munkáját. Egyetlen dologtól tart; igaz, a félelme valószínűleg egy ideig még alaptalan.
Vágólapra másolva!

Egy skóciai nő bevallotta, hogy rendszeresen durva megjegyzéseket kap munkája miatt. Pornósként dolgozik, a gyerekei osztálytársainak szülei pedig emiatt nem rendszeresen tesznek rá megjegyzést.

És sokszor - valószínűleg elsősorban az apák - meg is bámulják.

"Sokszor fordul elő, hogy az iskolában, az anyukák nem túl kedvesek velem. 

Mondtam is anyámnak, hogy úgy szégyellem magam, hogy valamit rosszul csinálok, és rossz szülő vagyok. Anyám azonban megnyugtatott, és a gyerekeim is azt mondták, hogy kiváló anya vagyok, 

csak azt csinálom, amit mindenki más, hogy ételt tegyek az asztalra, és gondoskodjak a családomról."

Mostohaapja azt mondja, „kezdetben meg voltam döbbenve azon, amit csinál, de mindenben támogatom, sőt nagyon nagyon büszkék vagyunk rá."

A nő korábban zsonglőrködött, igaz, emellett már akkor is sztriptíztáncosként dolgozott, de a covid alatt bezárták a bárt, ahol dolgozott, ezért azonnal indított egy saját oldalt amellyel rengeteg pénzt keres.

A magát az interneten a „skót barátnődnek” hívató nő azt állítja, hogy most négyszer annyi pénzt keres, mint egy átlagos munkás, akik általában lenézik őt. Ráadásul, ahogy fogalmaz, ő az otthonában, a hálószobájában dolgozik, és úgy osztja be az idejét, ahogy akarja, sok időt tölthet a gyerekeivel. Amíg a gyerekei a nappaliban elfoglalják magukat, ő a másik szobában dolgozik a kamerák előtt. Bevallása szerint egy sor elbűvölő felszerelése, fehérneműje, és szuperhősjelmeze van, utóbbival kedveskedik a cosplay rajongóknak.

A legidősebb lánya tudja, hogy mit dolgozik, ő maga pedig csak attól tart, hogy a gyerekei egyszer majd megnézik a felvételeit az interneten.

Ahogy korábban megírtuk, az OnlyFans egyik sztárja, Fetisch Barbie bevallotta, hogy megszállottja a plasztikai műtéteknek, amik miatt mára szinte teljesen felismerhetetlenné vált. 

A pornómodell több mint 17 ezer fontot költött el az ajakfeltöltésre.

Több rajongója szerint így már egy szexbabára hasonlít, de ez őt nem érdekli, ő arra törekszik, hogy minél inkább kiszolgálja az előfizetőit, akik arra vágynak, hogy megfegyelmezzék őket. 

ajkak, feltöltött ajkak, modell, onlyfans,  hatalmas, feltöltött száj
Fetisch Barbie
Fotó: mediadrumimages/FetischBarbie 

A nőnek 18 éves korában volt meg az első ajakfeltöltése, azóta nagyjából 3 évente jár feltöltésre. Az évek során a melleit is megnagyobbíttatta, most pedig már az arcát is rendszeresen botoxolják. 

Hannah Elizabeth második helyezést ért el a brit Love Island műsorban 2015-ben. Ezek után OnlyFans-oldalt indított és influenszer is lett, az Instagramon több százezer követője van. 

Ahogy azt is megírtuk, hogy Maddi Miller egy Ford Falconban készít szexi képeket OnlyFans-oldalára. Ebből a típusból 1972-től minden darabot Ausztráliában terveztek és gyártottak, ezért az autó igazi ausztrál védjegy.

Onlyfans, modell, klasszikus autó, Maddi Miller, Ford Falcon, MaddiMilleronlyfans
A nem mindennapi autó, igazi ritkaságnak számít Ausztráliában
Fotó: Instagram/waifumaddi / Instagram/waifumaddi

Az autót a nő az interneten vette 4500 dollárét, azaz 1 millió 600 ezer forintért. Akkor az összes félretett pénzét az autóra költötte.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről