Anyja után a 18 éves lánya is pornómodell lett, együtt dolgoznak

Vágólapra másolva!
Egy modell, aki több mint 20 éve dolgozik a felnőtteknek szóló Babestationnél, elárulta, hogyan reagálnak a rajongók, amikor megtudják, hogy a lánya mostantól már mellette jelenik meg a műsorban. A két nő ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálja majd.
Vágólapra másolva!

Egy erotikus modell olyan régóta dolgozik a Babestationnél, hogy már a lánya is elég idős lett ahhoz, hogy csatlakozzon hozzá. Jema Gilsenan (művésznevén Levi) a felnőtt csatornán dolgozik, több mint két évtizede a felnőtt szórakoztatóiparban van, a csatorna ugyanis 2002-ben indult - számolt be a Daily Star.

Úgy gondolja, hogy a mai napig ugyanazok keresik a csetes műsorban is, akik még korábban a telefonos szex miatt hívták. 

Gilsenan viszont ez idő alatt felnevelte lányát, McKenzie Bleu-t, aki végül az anyja mellett kezdett el dolgozni. A pár ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálja, de azt mondják, hogy ennek vannak hátrányai.

Anyja és lánya. Fotó: Instagram/levibabestation

Az anya azt mondta, hogy sok hűtlen férfival volt dolga. 

Azonban továbbra is úgy gondolja, hogy a hűséges férfiak léteznek, mivel az ő apja nagyszerű példát mutatott neki ebben.

„Sok megcsalással küzdök a munkám során” – mondta a Daily Starnak. „Nem értek egyet a megcsalással, a férfiak ugyanis a cseten keresztül elmondják nekem minden titkukat, és hihetetlenül megdöbbent néhány árulás.

De jóhiszemű vagyok a férfiakkal szemben – nem mindenki csaló. Apám volt a legjobb férfi, akivel valaha találkoztam, és 55 évig volt anyámmal, mielőtt meghalt. Soha nem csalta meg, és nem hagyta őt el.

„Sok férfi barátom is van, akiknek sokszor összetörték a szívüket a nők, így mindkét oldalt látom és tudom, hogy van jó és rossz.”

Fotó: Instagram/levibabestation

Az anya megjegyezte, hogy szinte fel sem fogja, hogy mennyi idő telt el a műsor elindulása óta.

„Az emberek mindig azt mondják, hogy „a műsor kezdete óta nézlek téged”, és ezt minden egyes nap megkapom."

Imádom az itt eltöltött 20 évet. Még a minap is visszajött egy srác a Babestationbe, akivel korábban együtt dolgoztam, és csak nevettünk minden vicces emlékünkön.

„Nyilvánvaló, hogy a pénz nagyon fontos, de az önbizalom hatalmas. Soha nem volt önbizalmam felnőtt koromban, utáltam az orrom, és az iskolában étkezési zavarom volt. 

De hogyan nem lehetsz magabiztos, amikor mindenki téged imád minden egyes nap a képernyőn? Ez ad igazán erőt, és most a lányomnál is ezt látom.

- vallotta büszkén.
A most 21 éves McKenzie kezdetben üzleti adminisztrátorként szeretett volna dolgozni. Amikor azonban kitröt a járvány, a felnőtt szórakoztatóipar felé fordult.

 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!