A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Csak tippelni lehet arra, hogy mit vesz meg ebből az automatából

Vágólapra másolva!
Az egyik németországi vasútálloáson egy olyan automatát tettek ki, amiből csak tippelni lehet arra, hogy mit veszünk meg. A termékek ugyanis a csomagautomatában otthagyott tárgyak, amik be vannak csomagolva, és senki sem tudja, hogy mi van bennük.
Vágólapra másolva!

A Freiburg vasútállomásán található rejtélyes automatára egy X felhasználó bukkant rá, aki szinte azonnal meg is osztotta élményét a közösségi oldalon. A gépből többféle méretű becsomagolt termék is megvásárolható, de a lelkes fogadók akár tippelhetnek is azok tartalmára. Az X felhasználó szerint például az automatát a csomagautomatában otthagyott, vissza nem kért csomagokkal töltötték fel. De a csomagok tartalmára mindaddig nem derül fény, ameddig azt valaki meg nem vásárolja. 

Úgy tűnik, hogy a poszt és maga az automata nagyon szimpatikus az embereknek, ez a kép alatti hozzászólásokból is kitűnik. "Ohh ember, ez annyira király. Egy szempillantás alatt csődbe mennék, ha rábukkannék erre az automatára!"

Másvalaki pedig így áradozott: "Ez egy nagyon jó ötlet: 100 százalékban az én játékgépem."

Valaki az automatában kínált csomagok árára is kiváncsi volt, a posztoló azonban bevallotta, hogy ezt elfelejtette megnézni. 

csomag, elveszett csomag, nem felvett csomag, rendelés, nem tudni mi van benne
A kép illusztráció
Fotó: Gold Picture / Shutterstock/Copyright (c) 2022 Gold Picture/Shutterstock.  No use without permission.

Amikor a poszt a Redditre is került, a felhasználók kétségüket fejezték ki a csomagok titkosságával kapcsolatban, azt sugallva, hogy a személyzet esetleg belekukkanthatott a csomagokba. "100 százalék, hogy ezeket a csomagokat felbontották, beárazták, felcímkézték, ellenőrizték a jogszerűséget, és úgy értékelték, hogy valószínűleg jobban fogynak, ha az emberek nem tudják, mi van bennük" - jegyezte meg egy kommentelő.

Egy másik hozzászóló pedig ezt írta a poszt alá: "Az ötletet a könyvesboltoktól lophatták, hiszen ott már évek óta vannak ilyen zsákbamacska termékek. Így próbálnak megszabadulni az amúgy nem kelendő könyvektől."

Kínában még ennél is merészebb automatát állítottak üzembe nemrég, ezek ugyanis élő háziállatokat kínálnak megvételre. Az erről készült videó hatalmas felháborodást váltott ki a lakosság körében, sokan még odáig is elmentek, hogy emiatt egész Kínát állatkínzó nemzetnek nevezték. A közösségi platformok felületein vírusként terjedő videóban az látható, ahogy a macsakák szűk rekeszekben alszanak, vagy éppen nézelődnek. Az átmeneti otthonuk annyira pici, hogy alig tudnak megfordulni benne. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!