A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Havazások a déli féltekén

Vágólapra másolva!
Egymástól több ezer kilométer távolságra egyszerre alakult ki jelentősebb havazás Ausztrália déli hegyvidékén és a Dél-Afrikai Köztársaság magasabban fekvő területein. Helyenként 40 cm friss hó hullott. A hűvös időszak átmeneti, mindkét térségben melegedés várható.
Vágólapra másolva!

Ausztrália délkeleti vidéke felett egy markáns ciklon vonult át szerdán, amely hideg és nedves légtömegeket szállított a térségbe. Az Ausztrál-Alpok síterepein átlagosan 20-30 cm friss hó hullott, de helyenként a 40 centimétert is eléri a friss hóréteg vastagsága. A síelők csak néhány napig örülhetnek a kedvező feltételeknek, a hét második felében az átmeneti enyhülés hatására jelentős olvadás várható.

A Dél-Afrikai Köztársaságban, Johannesburg környékén, Gauteng tartományban szerda hajnalban nulla fok alá süllyedt a hőmérséklet, és erős havazás kezdődött. A néhány óráig tartó hóesésben 10-12 cm friss hó hullott. Később fagyott esőbe, majd ónos esőbe váltott át a csapadék, és reggelre elállt. A tartományban átmenetileg több utat le kellett zárni a havazás következtében. A hó errefelé még most télen is nagyon ritka látvány. A különleges hideg átmeneti volt, a hó csak a hegyekben maradt meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!