A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
09:00VívásAnna Marton-Katherine Paredes
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Többfelé havazik az országban - hideg napok jönnek

Vágólapra másolva!
Hajnalban a keleti és északi megyékben néhány centis hótakaró alakult ki, a középső országrészben reggel kezdődött hóesés. Bár síkvidéken csütörtök délután csak kevés helyen marad meg a hó, a következő napokban egyre hidegebbé válik az idő, és újabb hóesés sem kizárt.
Vágólapra másolva!

Az Alföld egyes részein valamint az Északi-középhegységben csütörtök hajnalban 1-5 cm friss hó hullott. Délelőtt a középső országrészben várható újabb havazás, eleinte havas eső. Síkvidéken várhatóan délután elolvad a hó, a 300 méternél magasabb területeken azonban megmarad.

A következő napokban több hullámban egyre hidegebb, változó nedvességtartalmú légtömegek érik el az országot. Jelentős havazás a jelenlegi számítások szerint inkább csak a jövő héten várható, de hószállingózás addig is előfordulhat.

A hóágyúk mentik meg a hazai síterepeket

Síelésre alkalmas hótakaró természetes úton még napokig nem alakulhat ki a magyar hegyekben, a hidegre fordult időben a hóágyúval felszerelt pályákon azonban hamarosan újra indulhat az üzem. A Mátra hóágyúi már éjjel-nappal üzemelhetnek, a Bakonyban péntektől, a Dunakanyarban a hétvégétől lesz hóágyúzáshoz megfelelően hideg az idő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!