A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Marad a zivataros, hűvös idő hétvégéig

Vágólapra másolva!
Többfelé kell záporra, zivatarra számítani csütörtök estig. A hidegfront miatt 15 fok lesz délben is. A csapadékot és a hideget az okozza, hogy keletebbre helyeződik a Nyugat-Európa fölött örvénylő ciklon hullámzó frontrendszere.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön eleinte többnyire erősen felhős lesz az ég, többfelé esővel, záporral. Helyenként zivatarokra kell számítani késő délelőttől a Dunántúl délkeleti részén, Tolna, Baranya megyében, majd ahogy a hidegfront kelet, északkelet felé helyeződik át, az Alföld délkeleti felében. A zivatarokat átmenetileg intenzív csapadék és megerősödő szél kísérheti, de viharos szél, illetve jégeső nem valószínű.

Délután nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, és egyre inkább keleten valószínű csapadék. Estétől megszűnnek a zivatarok. A Dunántúlon élénk, helyenként erős lesz az északnyugati, keleten a déli szél időnként megélénkül. Csak zivatarok környezetében lehetnek erős széllökések. A hajnali 4, 9 Celsius-fok után délre, kora délutánra 11, 17 fokig melegszik a levegő.

A hűvös, csapadékos időt az okozza, hogy keletebbre helyeződik a Nyugat-Európa fölött örvénylő ciklon hullámzó frontrendszere. Hatására nyugat felől eleinte nedvesebb, enyhébb, csütörtökön napközben már szárazabb, kissé hidegebb levegő érkezik az ország fölé. Hidegfronti hatásra kell számítani: ingadozhat a vérnyomás, erősödhetnek a reumatikus fájdalmak, hosszabbá válhat a reakcióidő.

Pénteken eleinte még kevés napsütés is lehet, majd délnyugat felől megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, de estig számottevő csapadék nem lesz. Megélénkül a déli, délkeleti szél. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 2, 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16, 21 fok között alakul.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!