A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Nyugat felől lassan felszakadozik a felhőzet. A Dunántúlon már jobbára napos idő ígérkezik gomolyfelhőkkel, keletebbre viszont délután is váltakoznak a közepesen és erősen felhős időszakok és területek.
Vágólapra másolva!

Zápor főként a Dunától keletre valószínű helyenként. Zivatar inkább csak a Tiszántúlon alakulhat ki néhol, lokálisan jelentősebb mennyiségű esővel (vagyis több mint 25 milliméter csapadék eshet).

Délután és este pár órán át a középső országrészben és a Duna vonalában valószínűbb, hogy zivatar alakul ki. Ott 50 kilométer/órás széllökéssel érkezhet a dörgés-villámlás.

Több helyen megerősödhet az északias szél északnyugaton és északkeleten, illetve zivatar idején is lehet szélerősödés. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 22 és 26 Celsius-fok között várható, de északkeleten ennél hidegebb is lehet. Késő estére 15 és 20 fok közé csökken a hőmérséklet.

Csütörtökön gyenge hidegfronti hatás terheli az időjárás változásaira érzékenyek szervezetét a nedves levegő és a változékonyság miatt. Tipikus tünet a fejfájás, a levertség. A felhősebb időszakok alatt álmosságérzet törhet ránk, csökkenhet a koncentrálóképesség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!