A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A legmelegebb vidékeken is húsz fok alatt marad a hőmérséklet, mert a csütörtöki hidegfront után egymást érik a hideg és száraz légtömegek. 
Vágólapra másolva!

Pénteken erősen felhős lesz az ég az ország délnyugati harmadán és északkeleten. Nyugaton és délen elszórtan eső, zápor is valószínű az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint.

Másutt változóan felhős, többnyire napos időre lehet számítani, eső, zápor nélkül. Többnyire mérsékelt lesz a változó irányú szél, a Tiszántúlon élénkül meg időnként az északkeleti szél.

Már húsz Celsius-fokig sem melegszik a levegő: délután 14 és 18, késő este 5 és 14 fok között alakul a hőmérséklet. Az északkeleti országrészben késő estétől már több helyen is valószínű gyenge fagy a talaj közelében.

Emiatt tizenhárom megyében első szintű figyelmeztető előrejelzést adott ki szombatra az OMSZ. Baranya, Bács-Kiskun, Tolna, Somogy, Vas és Zala megyében nem kell talaj menti fagytól tartani.

A hűvös időt az okozza, hogy a csütörtökön átvonult hidegfront mögött több fokkal hidegebb és szárazabb levegő áramlik a Kárpát-medence fölé északkelet felől.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!