A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország

A jövő héten már itt a tél

Vágólapra másolva!
A vasárnappal ér véget az átlagosnál melegebb idő. Huszonötödikén még 5 és 15 Celsius-fok közé emelkedik a hőmérséklet, az ország keleti részén lesz a melegebb. Ezt leszámítva nem lesz kellemes idő, északira, északkeletire fordul a szél, sőt a Dunántúlon viharossá erősödik. Sokfelé ismétlődően elered az eső és a zápor.Hétfő hajnalban már fagyni fog, mindössze -2 és 4 fok várható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint. Eleinte egyaránt kell havazásra, havas esőre és esőre számítani, főleg az ország keleti részén, majd szórványosan hózápor hull. Napközben 1 és 6 fok között alakul a hőmérséklet. Valószínűleg még hidegebbnek fog tűnni az idő a hőmérők által mutatottnál, mert továbbra is erősen, időnként viharosan fúj majd az északi, északnyugati szél.Kedden és szerdán is hajnali fagyokra kell számítani, -4 és 2 fokig süllyed a hőmérséklet az éjszaka folyamán. Kedden még 0 fok fölé kúszik a legmagasabb nappali hőmérséklet, a legmelegebb vidékeken 5 fok lesz. Szerdán már napközben is fagy lesz, -1 és 4 fok között alakul a hőmérséklet.Az elmúlt hetek viszonylag meleg időjárása után soknak tűnik a hat-kilenc fokos lehűlés. Az 1971 és 2000 között mért sokévi átlagok viszont azt mutatják, hogy az eddigi meleg volt a szokatlan, és nem a lehűlés. November végén jellemzően 1-2 fok a napi középhőmérséklet, és a jövő hét elején nagyjából a szokásos hideget hozza az időjárás.A vasárnapig kitartó enyhe idő annak köszönhető, hogy egyelőre nem alakult ki olyan északi áramlás, amely a sarkvidék és Észak-Európa felől fagyos levegőt szállítana a Kárpát-medencébe. Jelenleg egy többközéppontú ciklon kavarog Nyugat-Európa fölött, amely több hullámban nedves, de továbbra is enyhe levegőt áramoltat Magyarország fölé is.  és egy ciklon peremén
Vágólapra másolva!

A vasárnappal ér véget az átlagosnál melegebb idő. Huszonötödikén még 5 és 15 Celsius-fok közé emelkedik a hőmérséklet, az ország keleti részén lesz a melegebb. Ezt leszámítva nem lesz kellemes idő, északira, északkeletire fordul a szél, sőt a Dunántúlon viharossá erősödik. Sokfelé ismétlődően elered az eső és a zápor.

Hétfő hajnalban már fagyni fog, mindössze -2 és 4 fok várható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint. Eleinte egyaránt kell havazásra, havas esőre és esőre számítani, főleg az ország keleti részén, majd szórványosan hózápor hull. Napközben 1 és 6 fok között alakul a hőmérséklet. Valószínűleg még hidegebbnek fog tűnni az idő a hőmérők által mutatottnál, mert továbbra is erősen, időnként viharosan fúj majd az északi, északnyugati szél.

Kedden és szerdán is hajnali fagyokra kell számítani, -4 és 2 fokig süllyed a hőmérséklet az éjszaka folyamán. Kedden még 0 fok fölé kúszik a legmagasabb nappali hőmérséklet, a legmelegebb vidékeken 5 fok lesz. Szerdán már napközben is fagy lesz, -1 és 4 fok között alakul a hőmérséklet.

Az elmúlt hetek viszonylag meleg időjárása után soknak tűnik a hat-kilenc fokos lehűlés. Az 1971 és 2000 között mért sokévi átlagok viszont azt mutatják, hogy az eddigi meleg volt a szokatlan, és nem a lehűlés. November végén jellemzően 1-2 fok a napi középhőmérséklet, és a jövő hét elején nagyjából a szokásos hideget hozza az időjárás.

A vasárnapig kitartó enyhe idő annak köszönhető, hogy egyelőre nem alakult ki olyan északi áramlás, amely a sarkvidék és Észak-Európa felől fagyos levegőt szállítana a Kárpát-medencébe. Jelenleg egy többközéppontú ciklon kavarog Nyugat-Európa fölött, amely több hullámban nedves, de továbbra is enyhe levegőt áramoltat Magyarország fölé is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!