A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
Vágólapra másolva!
Elered az eső, 60 km/h-ig erősödnek a széllökések.
Vágólapra másolva!

Szerda délelőtt változóan felhős, többé-kevésbé napos időre lehet számítani. Kora délutántól a Dunántúlon, estefelé keletebbre is fokozatosan megvastagodik a felhőzet.

Késő délután-kora este gyengébb hidegfront érkezik. Emiatt északnyugaton már eleredhet az eső, zápor. A Kisalföldön zivatar is kialakulhat, ám ennek kicsi a valószínűsége – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelző osztálya.

A front késő estére érheti el a Duna vonalát. Megélénkül a déli, délnyugati szél, több helyen meg is erősödik, majd este a Kisalföldön északnyugatira fordul. A legerősebb széllökések néhol 60 kilométer/óra körül alakulhatnak, de nem valószínű, hogy a lökések elérik a 70 kilométer/órát.

A front ellenére kellemes meleg lesz szerdán: 20 és 24 Celsius-fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet. Késő estére 11-17 fokig hűl le a levegő.

Orvosmeteorológia

Eleinte egyre enyhébb levegő áramlik a Kárpát-medencébe a Brit-szigetek felett örvénylő ciklon áramlási rendszerében. Emiatt melegfront jellegű hatást tapasztalhatnak azok, akik különösen érzékenyek az időjárás változásaira. Náluk migrén, álmatlanság, illetve vérnyomás-ingadozás léphet fel. Az estefelé érkező hidegfront miatt aztán hosszabbá válhat a reakcióidő, és erősödhetnek a reumatikus panaszok.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!