Attrakció Füreden: Jön a BalatONkoncert idei utolsó ingyenes minifesztiválja

Fotó: BalatONkoncert.hu
Vágólapra másolva!
Még egy ingyenes minifesztivált hoz a nyár a Balatonon: augusztus 23-25 között Füreden zárul az idei BalatONkoncert programsorozat. A különleges víziszínpados rendezvénysorozat immár harmadik alkalommal vendégszerepel a balatonfüredi tóparton.
Vágólapra másolva!

A BalatONkoncert színpadhajója a balatonfüredi borhetek rendezvénysorozatához kapcsolódó látványos esemény lesz, így a szórakoztató zene és a finom borok kedvelői itt szabélyosan halmozhatják majd az élvezeteket.  

Érdekesség, hogy ez a helyszín elképesztően népszerű a közönség körében, hiszen annak ellenére, hogy a koncertek valóban egy hajón kerülnek megrendezésre, a vízállás miatt mégis mindössze néhány méterről láthatóak az előadók. 

Fotó: BalatONkoncert.hu

A BalatONkoncert füredi eseményén játszik majd a Zaporozsec, Haagen Imre és a Dalköltők Társasága, a Stereo Swing, Takács Nicholas és az Intermezzo, a Nova Prospect, Lobó-Szalóky Lázár, az ABBAbák és a Unique együttes.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is lesz lehetőség különleges közönségtalálkozókra, a BalatONkoncert Facebook oldalán meghirdetett akciók keretében a szerencsések együtt hajózhatnak a víziszínpadra kedvenceikkel, közös fotókat készíthetnek velük vagy megkóstolhatják a SPAR Backstage-ben kínált finomságokat.

Fotó: BalatONkoncert.hu

A fesztivál ezen a hétvégén is ingyenes a közönség számára, köszönhetően a sorozat kiemelt támogatójának, a Szerencsejáték Zrt.-nek valamint a főszponzor MVM-nek. A BalatONkoncert további támogatója a Spar és a fustmentes.hu.

A BalatONkoncert minifesztivál-sorozat utolsó állomása:

08 23-25 Balatonfüred, Tagore sétány előtti vízterület

További részletek a BalatONkoncert.hu honlapján és Facebook-csatornáján.

Bővebb információ: www.balatonkoncert.hu

Fotó: BalatONkoncert.hu

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!