Gumicsizmát kapott Rogán

Események

Vágólapra másolva!
Az MSZP bejelentette, hogy az Európai Bizottsághoz fordul az E.ON megvétele miatt, a jobbikosok a szavazatvásárlások és a multiknál dolgozók munkakörülményei miatt aggódtak, az pedig szinte senkinek sem tetszett, hogy a belvárosi önkormányzat több, mint 200 milliót nyert a tanyaprogramban. Az ároktői banda szökése miatt szigorítják az előzetes letartóztatás szabályait, és új szabályokat hoznak az alkotmánybírákra is. Kövesse az ülést percről percre az Origón!
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül49 bejegyzés
13:14
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Kedvezmény a fideszes alkotmánybíráknak

Háromnapos üléssel folytatja a munkáját hétfőn a parlament, amely a héten várhatóan dönt az ingyenes készpénzfelvétel feltételeiről, az alkotmánybírák nyugdíjazásáról és az ároktői banda szökése miatt szigorítják az előzetes letartóztatás feltételeit is. A napirendre kerülő fontosabb kérdésekről ebben a cikkünkben olvashatnak bővebben.

13:18
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

A pálinka a legfőbb gond

A napirend szerint az ellenzéki képviselők nem nagyon tudták felpörgetni magukat erre a hétre, az LMP-s Mile Lajosnak az a legfontosabb kérdése a kormányhoz, hogy külföldön még miért nem népszerű a pálinka, az MSZP az online pénztárgépek miatt aggódik a kereskedőkért, a Jobbik pedig kedvenc témáját hozza elő, és "a választási rasszizmusról" kérdezi a miniszterelnököt.

13:27
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Kövér megbünteti a nőket

Valószínűleg még hétfőn is lesz visszahangja Balog József volt fideszes képviselő asszonyverési ügyének, ami ellen a múlt héten ellenzéki képviselőnők festett monoklival és transzparenssel tiltakoztak. Kövér László házelnök szerint ezzel az akcióval megsértették a parlament rendjét, ezért vasárnap azt javasolta a parlamentnek, hogy a DK-s Vadai Ágnes és Szűcs Erika tiszteletdíjából vonjanak le fejenként 130 ezer forintot. 

Vadai nem hagyja szó nélkül Kövér kezdeményezését, hétfőn "Kövér házelnök a nőverő helyett a nőket védőket bünteti".

14:01
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Mindjárt kezdünk

Percek kérdése és kezdődik az ülés. A képviselők most szállingóznak be a terembe.

14:07
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Rossz termék került a piacra

Az ülést Kövér László vezeti. Napirend előtt elsőként a jobbikos Z. Kárpát Dániel beszél. Témája a devizahitelesek helyzete. A bankok csak a törvényből és az erőből értenek, tisztelet a kivételnek - mondja a képviselő. Rossz termék került devizahitelezés címszóval a piacra, akkor miért nem lép fel a kormány olyan keményen, ahogyan a rezsicsökkentés esetében tette - kérdezi Z. Kárpát, aki ismét gigantikus méretű övcsattal örvendezteti meg a közvetítés nézőit.

14:11
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

100 ezer forint megtakarítás

Majd ha megszavazzák a jobbikosok a kilakoltatási móratórium meghosszabbítását, meg az árfolyamgát rendszerének kiterjesztését, akkor emeljen szót a képviselő a devizahitelesekért - válaszol a kormány. A kormány eddigi intézkedéseivel kb. 380 ezer hitelfelvevőnek nyújtott segítséget, átlagosan ezek az emberek 100 ezer forintot takarítottak meg.

14:16
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Önök nem adnak reményt!

Az LMP-s Lengyel Szilvia szerint a vidék nem fontos, hiába ígérgették a kormányra kerülés előtt a kormánypártok.  A kormány gyarmatosítja a saját népét, a kiosztott állami földek jelentős része ismerősök kezébe került. Lengyel azt is sérelmezi, hogy a külföldiektől sem védték meg a magyar földet, a Start program fenntarthatatlan. "Önök nem adnak reményt a vidéknek" - mondja Lengyel. A képviselő tippeket is ad, hogy mit kéne tennie a kormánynak. Tanácsai jól hallhatóan nem ma fognak gyökeret ereszteni, mert akkora a hangzavar a teremben, hogy csoda ha hallják, amit mond.

14:20
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Vidéken kéne élni

Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter válaszol. Érdeklődéssel hallgatta a képviselő nő általánosságoktól hemzsegő hozzászólását. "Az LMP az egy vidék nélküli párt" - kezdi egyből egy jóízű sértéssel a miniszter. Fazekasnak is vannak tanácsai: vidéken kéne élni, és figyelni a vidéki embereket, és akkor nem beszélnének csacskaságokat. "Dolgozunk. Talpra áll a magyar vidék" - bíztat. Meg kéne becsülni a vidéki embereket, nem pedig arra használni őket, hogy egy párt elérje a célját.

14:27
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Mindent megtesznek a családért

Korunkban meglehetősen sérülékeny a család, a legjobb fogyasztó ugyanis manapság a magányos ember - ezt már Harrach Péter mondja. A KDNP-s politikus szerint a kormány mindent megtesz, hogy a családot, mint életközösséget újra divatba hozza: családi adókedvezmények, gyes három évre való visszaállítása, a gyed összegének emelés. Sajátos élethelyzet a munka és a család összeegyeztetése: kötelezővé tették a szülő kérésére a részmunkaidős foglalkoztatást, növelték a bölcsődei férőhelyek számát - sorolja a frakcióvezető.

14:30
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Igen, jól mondta!

A kormány nevében Soltész Miklós válaszol. Hatalmas nézetkülönbségekre nem számítunk, és ezt jól tesszük. Az államtitkár megköszöni a témafelvetést, majd gyakorlatilag elismétli, amit Harrach egyszer már elmondott.

14:36
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Mészáros Lőrinc az igazi nyertes

Nyertesek és vesztesek címmel beszél napirend előtt Mesterházy Attila. Az MSZP frakcióvezetője szerint a kormány hamis propagandába kezdett. "Magyarország újra többmillió szegény ember országa lett" - mondja Mesterházy, aki szerint ismét a hétköznapi valóság része a gyerekek éhezése. Az egészségügyben 300 milliárd forinttal kevesebbet költenek, mint amennyit 2010-ben költöttek. De nyertesek is vannak: például a trafikosok, vagy Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere.

A frakcióvezető azt is bejelentette, hogy pártja az Európai Bizottsághoz fordul az E.ON gázüzletágának állami megvételével kapcsolatban, mert tiltott állami támogatásként értékelik azt. Céljuk az adófizetők pénzének visszaszerzése - mondta. Mesterházy szerint annak ellenére fizetett 280 milliárd forintot az állam, hogy a gázüzletág értéke mindössze 110 milliárdot tett ki. Bírálta, hogy további 60 milliárdot fordítottak a tározókra.

14:42
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Csak a balhét keresik

Megint Soltész Miklós válaszolt, aki örül, hogy hosszas belviszály után Mesterházy visszatért az Országgyűlésbe. Amit azonban a szocialisták műveltek az elmúlt három és fél évben, az felér a hazaárulással. Minden területen, ahol lehetett, támadták az országot, meg egyébként Mesterházy hazudik, és csak a balhét kereseik, máshoz nem értenek. Soltész nagyon felhúzta magát.

14:49
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Ki szeretne egy gyilkos mellett élni?

Az ároktői bandáról beszél Rogán Antal. A fideszes politikus szerint meg kell akadályozni, hogy még egyszer előfordulhasson, hogy egy házi őrizetben levő gyanúsított megszökhessen, és legyen kötelező a nyomkövető felszerelése. "Önök szeretnének valakinek a szomszédáságában lakni, akit gyilkossággal vádolnak, de házi őrizetbe hazaengedik" - teszi fel a nyilvánvalóan költőinek szánt kérdést a Fidesz frakcióvezetője.

14:55
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Pálffy pózol - kép

Fotó: Mudra László - Origo

15:09
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Mindenki mondhatja

A frakciók most meghatározott időkeretben kapnak szót, hogy elmondják véleményüket az ároktői banda két tagjának szökése miatt tervezett változtatásokról.

15:10
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Hát nem érted?? - kép

Fotó: Mudra László - Origo

15:25
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Mi lesz kereskedőkkel?

Jönnek az interpellációk. A sort az MSZP-s Józsa István kezdi, és az online pénztárgépekről fog beszélni. Szerinte semmit nem tesz a kormány az üzemeltetési költségek csökkentése érdekében, a több százezer forintos terheket a kereskedőknek, vendéglátósoknak kell állnia. A pénztárgépek adatkommunikációját biztosító mobilszolgáltatásokban nincs árverseny -ez nem tetszik Józsának, és közben az ideje is lejárt.

15:28
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Köszönjük a munkátokat!

Ma van az európai kereskedelem napja - ezzel kezdi válaszát Szatmáry Kristóf államtitkár. Nagyon ügyesen csinálja, mert arra használja fel a válaszadásra kiszabott időt, hogy a jeles nap alkalmából köszönetet mondjon a szektor dolgozóinak. Majd rátér arra, hogy 2002 óta milyen hányatott sorsa volt a kereskedődnek, és, hogy az elmúlt nyolc évben semmit nem tett értük az előző kormány. A mostani viszont igen, és ezt a célt szolgálja, hogy támogatják a pénztárgépek beszerzését.

Józsa nem fogadja el a választ, és közli, hogy az MSZP kiáll a kerekedők mellett.

15:29
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Mesterházy rajza - kép

parlament Fotó: Mudra László - Origo

15:34
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Megveszik a cigányokat

A választási rasszizmus címet adta a jobbikos Apáti István interpellációjának. Az az igazi rasszizmus, hogy a többségében aluliskolázott cigányok szavazatait aljas módon szerzik meg. Lejárt szavatosságú tészták, bográcsozás, és némi aprópénz - ezeket adták az elmúlt 23 évben, cserébe a szavazatokért. A liberálisok felé való megfelelési kényszer miatt mentegeti és védi a kormány a cigányokat - mondja Apáti.  "Addig fontos Önöknek a cigányság sorsa, amíg megveszik a szavataikat".

15:37
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Megint egy fura videó

A Jobbik továbbra sem tud kilépni a rasszista retorikából - válaszol Rétvári Bence államtitkár, és persze a kormány nevében vissza is utasítja Apáti vádjait. Inkább a csepeli jobbikos videóról várt volna magyarázatot Rétvári, ami a napokban került fel az internetre. Hogy lehetséges az, hogy egy meg nem történt bűncselekményt tettek az egyik jobbikos politikus kampányának indítójának - kérdezi az államtitkár. De vissza a választási visszaélésekhez: a kormány megújította a választási rendszert, azt pedig büntetik, aki másokat pénzzel rávesz arra, hogy szavazzon valakire.

15:38
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Vidám a miniszterelnök - kép

Fotó: Mudra László - Origo

15:40
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Egy láda szén atomvillanás

"Államtitkár Úr! Ma már ebédeltem. Arra kérem, ne próbáljon megetetni" - Apáti ezzel teszi világossá, hogy esze ágában sincs Rétvári Bence válaszát. "Aki elfogadja a választ, annak olyan sötétség van a fejében, hogy egy láda szén ahhoz képest atomvillanás" - még ezt is hozzáteszi Apáti, a poénkodás azonban nem tetszik Kövérnek, aki rendre utasítja a jobbikos képviselőt.

15:43
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Lengyel ma nem túl izgalmas

Mikor váltják már fel a szavakat a tettek az öntözés területén - kérdezi az LMP-s Lengyel Szilvia. Szegény politikusra ma nagyon nem figyelnek, már napirend előtti felszólalását is hangzavar kísérte, és most sem érdekel senkit, amit mond. Lehet a témaválasztással van a gond: burgonya gyenge terméseredménye, és az öntözhető területek zsugorodása - erről beszél Lengyel.

15:47
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Mindig csak a víz

Nincs szó semmilyen politikai felelőletlenségről - mondja Illés Zoltán. A környezetvédelmi államtitkár szerint nem szabadna elfelejteni, hogy ez a kormány volt az, amelyik megnyitotta a tiszaroffi tározót. Nem elég csak a vízet megőrizni, hanem szükség van arra is, hogy az önköltség számítás mindenhol egyforma legyen. Mi nem értjük miről van szó, de Lengyel Szilvia biztosan, mert úgy néz Illésre, mint aki tudja, mi a dörgés.

15:54
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Hősök az otthoni ápolók

Bábiné Szottfired Gabriella interpellál. Azt szeretné megtudni, hogy emelkedhet-e az ápolási díj összege. Aki nem ismerné, Bábiné az, aki a védőnők nevében járta az országot. Az ápolási díj jelenleg háromféle támogatási összeggel nyújtható, és egyik sem túl jelentős. Soltész Miklós válaszol, és elmondja, hogy az egiyk legnehezebb helyzet, ha valakinek súlyosan beteg hozzátartozóját kell ápolnia. Nekik az év minden napján köszönetet kell mondani, és minél több segítséget megadni. Eddig 1000 forinttal tudták emelni az ápolási díjat, de jövőre tervezik a további emelést, és egy újabb ápolási díj kategória bevezetését.

16:00
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

A szociális munkások is bajban

Egy újabb világnap: az MSZP-s Pál Béla következik, aki emlékeztet rá, hogy kedden lesz a szociális munka világnapja. Magyarországon 145 ezren dolgoznak ebben az ágazatban, bérük a bérpótlékkal együtt is nagyon alacsony. Az elmúlt három és fél évben semmi nem valósult meg a bérfejlesztésből - emlékeztet Pál.

16:03
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Mi legalább teszünk értük!

Önök verték szét, Önök nem tettek semmit - nagyjából ez a lényege Soltész Miklós államtitkár válaszának. Az ország teljesen eladósodott az elmúlt nyolc évben. Senki nem állítja, hogy sokat keresnek az ágazatban dolgozók, de az Orbán-kormány legalább próbál tenni valamit értük. Pál Bélát ezzel aztán nem győzi meg, a választ ugyanis nem fogadja el, a ház azonban igen.

16:10
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Csak vegetálnak

"Van-e a magyar munkásnak, dolgozónak jövõje a multik árnyékában? Avagy, munkaalapú társadalom gyarmati munkahelyekkel" - címmel kérdez a jobbikos Bertha Szilvia. A multik az utolsó fillért is ki akarják vinni az országból, mindenen spórolnak. Nyáron nincs hűtés, télen nincs fűtés - ezek a munkakörülmények csak a vegetációt teszik lehetővé.

16:14
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Alig keresnek a tescósok

Czomba Sándor szerint a multik bérszínvonala sokkal magasabb a hazai átlagnál. A munkavédelmi hatóság kiemelt prioritásként kezeli a nagylétszámú foglalkoztatókat, úgyhogy vigyáznak rá, hogy az ott dolgozók munkakörülményei emberiek legyenek - mondja az államtitkár. Bertha Szilvia nem fogadja el a választ, mert a bérek összehasonlításában nem lehet a statisztikai adatokra hivatkozni, mert olyan mértékű a feketemunka, ami torzítja az adatokat. A tescós pénztáros angliában havi 350 ezer forintot kap, míg nálunk a minimálbért.

16:17
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

A jó kormány

Sokak örömére az elmúlt három évben jelentősen csökkent több jelentős gyógyszer ára - kezdi a kormányzati interpellációját Lanczendorfer Erzsébet. A KDNP-s politikus a kormányt méltatja, ami rendkívül érzékeny szociálisan. Köszönjük Erzsébet!

16:20
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Elfogadták? - kép

Fotó: Mudra László - Origo

16:28
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Chanel-kosztüm és féldisznó

Jönnek az azonnali kérdések. Az állandóan a vidékért aggódó MSZP-s Gőgös Zoltán egyből a következő kérdéssel indít: "valóban úgy gondolják, hogy a belvárosi piacon chanel-kosztümös hölgyek tanyasi féldisznót cipelnek haza a vállukon"? Szerinte ott tartunk, hogy az emberek megveszik majd a disznót a piacon, aztán otthon a garázsban levágják.

Budai Gyula államtitkár szerint Gőgös címválasztásával sikerült a tanyasi embereket megsérteni, akik álló nap dolgoznak, hogy finom termékek jussanak el a termelői piacokra. Az MSZP nem tett semmit, helyette csak bezárták a helyi piacokat.

16:36
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Mit gondol, mi lenne piacok nélkül?

A jobbikos Suhajda Krisztián nagy megdöbbenéssel értesült arról, hogy a belvárosi tanyaprogram több, mint 200 millió forintos támogatást kapott. Hogy nem tűnt fel senkinek a pályázatok elbírálásánál, hogy valójában mire is ítélték meg a pénzt. Budai Gyula azt válaszolja, hogy a számok makacs tények: a másfél milliárd forintból kapott a belváros. "Mit gondol? Amit megtermelnek, azt mégis hol adják el a gazdák? Helyi piacok nélkül, nem tudnák eladni a terméküket" - mondja vidékfejlesztési államtitkár.

16:39
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Gumicsizmát kapott Rogán

Suhajda hozott egy pár fekete gumicsizmát Rogán Antalnak, mert szüksége lesz rá, ha már részt vesz a tanyaprogramban. Budai Gyula gratulál hozzá, hogy a Jobbik három és fél év után elkezdett aggódni a tanyavilágért. Jó reggelt kívánok!

16:41
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Nulla izgalom

A sertés áfa-csökkentés miatt kért szót Patay Vilmos, fideszes képviselő. Mivel kormányzati azonnali kérdésről van szó, nem számítunk rá, hogy tanúi lehetünk az eltérő gondolatok összecsapásának.

16:46
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Tiszta már? - kép

Fotó: Mudra László - Origo

16:50
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Gyurcsány ámokfutása az Avason

A miskolci Herman Ottó sír átépítése miatt szólal fel az MSZP-s Varga László. Helyrehozhatatlan károk keletkeztek, de ez még a kisebb baj. A nagyobb az, hogy szét van verve az örökségvédelem, nincs érdemi eszköz arra, hogy az ilyen problémákat kezeljék. Jogszabályváltozást sürget Varga.

Soltész Miklós utoljára negatív hírként Miskolcról akkor hallott, amikor Gyurcsány Ferenc "ámokfutásba kezdett az Avason". Egyébként meg mindenre van törvény, meg jogszabály.

16:58
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Hegedűsné megdöbbent

Hegedűs Lórántné Leisztinger Tamást szeretné már nagyon a vádlottak padján látni. A jobbikos képviselőnek jól hallhatóan nem tetszik, hogy a vállalkozónak sikerült elérnie, hogy egy off-shore cég tulajdonába kerüljön egy nagy értékű, Duna-parti önkormányzati épület. Mikor jut el odáig a kormányzati elszámoltatás, ohgy a vádlottak padjára kerüljön Leisztinger.

A legfőbb ügyész helyettese válaszol, három ember vádat emeltek, Leisztinger Tamással szemben bűncselekmény megalapozott gyanúja nem merült fel, ezért eljárás sem indult ellene. A választól megdöbbent Hegedűsné.

17:15
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Borsodban elszabadult a pokol

Már a rendőr sincs biztonságban címmel kérdez a jobbikos Egyed Zsolt. A képviselő szerint két napja felháborító eset történt a Szendrő melletti erdős részen. Három fiatal fát lopott, majd a kiérkező rendőrökre támadt egy nagyjából 30 fős feldühödt tömeg. Lökdösték, a ruhájukat rángatták, majd megfenyegették a járőröket, akik "közvetlen életveszélyben voltak". Két hét alatt rendet ígért a kormány, ehelyett Borsod megyében elszabadult a pokol.

Kontrát Károly belügyi államtitkár azt mondja, hogy a rendőrség minden bűnözővel szemben határozottan fellép, a közrend és közbiztonság érdekében. Ez történt Szendrő külterületén is, amiért köszönet jár nekik.

17:23
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Csak egy trükk a rezsicsökkentés

Az MSZP-s Pál Tibor azokról beszél, akik kimaradtak a rezsicsökkentésből. Szerinte ez az egész egy trükk, mert hiába csökken a villanyszámla, ha közben trükkös módokon szedik ki az emberek zsebéből a pénzt. Vajon hány lakás áll ma köztes szolgáltatókkal szerződésben, mert ők úgy-ahogy vannak kimaradnak a kedvezményekből.

Fónagy János államtitkár szerint Pál is pontosan tudja, hogy ezek az ingatlanviszonyok már 80-100 éve kialakultak, ezeket most nyolc hónap alatt lehetetlen megoldani. A rezsicsökkentés célja az volt, hogy csökkenjenek a családok költségei. Ez pedig sikerült is.

17:25
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Rogán csizmája - kép

Fotó: Mudra László - Origo

17:31
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Pálinka márketing

Miért nem sikerült külföldön megismertetni a magyar pálinkát - kérdezi az LMP-s Mile Lajos. Az ellenzéki képviselő úgy érzi, a kormány elsikkad a pálinkapiac problémái mellett. A pálinkát már 2002-ben hungarikummá nyilvánították, eddig nem tettek sokat azért, hogy megismertessék az uniós piacon, ez pedig állami feladat lenne. "Pálinka márketing" - mondja Mile.

17:33
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Imádják az oroszok a magyar pálinkát

Budai Gyula először egy rövid ismertetést olvas fel, amiből kiderül, hogy Moszkvában és Szentpéterváron is megismerkedhettek a magyar pálinkával. Az agrártárca jelentős erőfeszítéseket tesz azért, hogy a magyar pálinkafőző cégek minél erőteljesebben meg tudjanak jelenni a külföldi piacon.

17:42
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Szegénység dúl az országban

A gazdaság képtelen új munkahelyeket teremteni - mondja az MSZP-s Gúr Nándor. A szegénység dúl az országban, három éve mínuszba sodródik az ország, éhbérért dolgoztatják azokat az embereket, akiket a közfoglalkoztatásba besodornak. Gúr szerint hamis statisztikákat gyártanak, a nemzetgazdasági államtitkár szerint erről szó sincs.

17:47
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Becsapott hentesek

Zakó László jön: a jobbikos politikus azt szeretné megtudni, hogy mit kíván tenni a külügy a Németországban dolgozó hentesek ügyében. Csalás, sikkasztás, van itt minden, ami kell. Pórul jártak a magyarok, nem kapták meg a pénzüket, ezt pedig szótlanul tűri a kormány. A külügyi államtitkár elmondta, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a becsapott magyarok ügyére, a müncheni főkonzulátus már felvette a kapcsolatot az illetékes szervekkel.

17:50
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Mindenki pesszimista

Mégis mi adna okot arra, hogy a magyar lakosság optimista legyen - kérdezi a jobbikos Sneider Tamás. A mellette ülő Hegedűs Lórántnét valószínűleg nem érdekli ez a téma, mert a fülhallgatóval a fülében bámulja a laptopját. Pedig közben arról van szó, hogy milyen pesszimisták a magyar fiatalok, esélyük sincs rá, hogy saját lakásuk legyen, egyre kevésbé akarnak gyereket vállalni, aki teheti, inkább elhagyja az országot, és külföldön próbál szerencsét.

17:51
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Sok jó dolgot tettek

Doncsev András államtitkár elmondja, hogy szerinte okot adna az optimizmusra, hogy visszaállították a gyes három éves időtartamát, a szociális adókedvezményt, döntöttek a munkahelyvédelmi akcióról, stb.

17:55
november 11, 2013
Vágólapra másolva!

Mára vége

A kérdések órája véget ért. Záróvitákkal folytatja munkáját a parlament. Közvetítésünket most befejezzük.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről