A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAndrásfi Tibor
15:05VívásGrabiel Lugo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
15:15TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:45TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:30TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Itt ez a reklámtörvény, szavazzák meg bátran!

Események

parlament, pp
Vágólapra másolva!
A parlament hétfői ülésnapján kiderült, hogy az ellenzék mindent félreért, és még arról is hajlamosak megfeledkezni, hogy a kormánypártok kétharmaddal megnyerték a választásokat. Lázár János megnyugtatta őket, hogy az állam érdekeit védi, Pintér Sándor pedig arról beszélt, hogy rend van, de hamarosan még nagyobb rend lesz. A hétfői ülés percről percre.
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül47 bejegyzés
13:58
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Jön az első kétharmados

A kedden kezdődő parlamenti ülésszak első napirendi pontja az önkormányzati törvény módosítása lesz, amivel átírják a Fővárosi Közgyűlés szabályait. A szavazás azért is különösen érdekes, mert ez lesz az új parlament első kétharmados szavazása. A kormánypártoknak épphogy megvan a többségük, ezért módosították a házszabályt is, hogy az elnök is szavazhasson. Ha valaki megbetegszik, vagy nem ér be időben a parlamentbe, veszélybe kerülhet a többség.

14:01
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Mindig van lejjebb

Az ülés a napirend előtti felszólalásokkal fog kezdődni. A KDNP képviselője, Szászfalvi László kihasználja az alkalmat, hogy a tegnap felállított Tisza István-szoborhoz kapcsolódva elmondja gondolatait Tisza István emlékezetéről. Az MSZP a közteherviselésről fog beszélni, meg lennénk lepve, ha a reklámadó nem kerülne szóba. Az LMP-s Szél Bernadett adta a legtitokzatosabb címet a napirend előtti felszólalásának: Mindig van lejjebb.

14:05
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Mi lesz az osztálykirándulásokkal?

Ez lesz az első olyan alkalom is, amikor az új kormány tagjainak válaszolniuk kell a képviselők kérdéseire. A parlament honlapja szerint már közel húsz kérdést kaptak is: a Jobbik a miskolci romák helyzetéről, a hungarikumokról, ezeréves falvainkról és a kormánypártok győzelméről is fog kérdezni, az LMP a közmunkásokat, a pénztárgépeket és a földügyeket hozza szóba. Az MSZP azon aggódik, lesz-e pénz az osztálykirándulásokra. 

15:14
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Az új szabályok szerint

A házszabály módosításának közzététele megtörtént, így a mai ülés már eszerint zajlik, kezdte az ülés vezetését Kövér László. A házelnök arra a módosításra utalt, amely szerint az elnök is szavazhat. Ezzel a Fidesznek megvan a kétharmados többsége a voksolásoknál. A vagyonnyilatkozatokat is rendben leadta mindenki, tette hozzá Kövér László.

Forrás: Origo

15:16
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Szelényi Zsuzsa képviselő lesz

Mégpedig Bajnai György Gordon helyett, aki lemondott a képviselői megbízatásáról. Kövér László majdnem kihagyta a politikus kevéssé ismert keresztnevét, de aztán javított. A ház egyhangúlag igazolta a mandátumot, így jöhet az eskü Hegedűs Lórántné előolvasásában.

Forrás: Origo

15:20
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Óriási elégtétel

Mármint a hétfőn felállított Tisza István-szobor, mondja Szászfalvi László KDNP-s képviselő. Még szaval is köszönetképp.

15:29
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Közgép-adót indítványoz az MSZP

Tóbiás József, az MSZP ügyvezető frakcióvezető-helyettese a hőséghez öltözött, már elővette a világos öltönyét, ebben kérdez a közteherviselésről. "Aki tízszer többet dolgozik, az tízszer többet adózzon" – szerinte Varga Mihály miniszter ezzel indokolta a bizottsági meghallgatásán az egykulcsos adót. Tóbiás szerint ez igazságtalan. Bezzeg, sorolja, a Fidesz gazdasági érdekkörébe tartozó vállalkozások, mint például a Közgép, hatalmas osztalékot szereztek. Ezért arra tesz javaslatot az MSZP, hogy az osztalék tisztességtelen részének háromnegyedét fizessék be adóba a költségvetésbe. Vezessék be minden olyan hazai vállalkozásra, amelyik csak az állami és uniós forrásokra épül. 

15:32
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Ha fáj, hát hadd fájjon

Varga Mihály a családi adókedvezmény dicséretével válaszol Tóbiás felvetésére. Amúgy meg, ha fáj neki valami, fájjon, mert az emberek április 10-én döntést hoztak arról, hogy mit támogatnak. 

15:35
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Ez nem kommunista parlament

Ugyanez a válasza az osztalékadóra is: ha fáj a nyereség Tóbiásnak, az személyes problémája, elvégre ez nem egy kommunista többségű parlament, ők nem ellenzik a gyarapodást, és nem adót emelni, hanem adót csökkenteni akarnak.

15:39
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Lázár János bosszúja

Szél Bernadett, az LMP képviselője Mindig van lejjebb címmel szólal fel napirend előtt, és hamar világossá teszi, hogy az új kormányra gondol: szerinte a harmadik Orbán-kormány rosszabb lesz, mint a második volt, ahogy a második is rosszabb volt, mint az első. Szél szerint erősen kezdett a kormány, Lázár János – akit ő csak kis miniszterelnöknek nevez – bosszúja már el is indult, amikor a civilszervezeteket kezdte vegzálni a Norvég Alap támogatása miatt. Lázár János bent ül a parlamentben, és csendesen mosolyog. Szél nagyon lendületes beszédet tart, sorolja egymás után az ügyeket, nem fukarkodik a negatív jelzőkkel, a parlamenti adásba behallatszik, ahogy az elnöki pulpitoson is kuncogni kezd valaki.

15:43
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Dicsérjen meg téged Lázár János

Maga Lázár János válaszol Szél Bernadettnek, azzal dicséri meg, hogy szerinte senki nem tud ilyen gyorsan ennyi témáról ilyen eklektikusan beszélni – pedig a múlt héten ő maga is hasonló produkciót adott elő a bizottsági meghallgatásokon.

Lázár János a Norvég Alapról annyit mond: egy dolgot kell eldönteni, hogy ez a pénz közpénznek minősül, vagy nem? Ha közpénz, amit szerinte eddig az egész ország így tudott, akkor az nyilvános. Nem értem, ön hogy állhat egy olyan szervezet mellé, ami el akar titkolni adatokat? 

15:45
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Lázár nem érti, miért félnek

Lázár János nem is érti, miért félnek a norvég alapos Kehi-vizsgálattól, hiszen majd kiderül, hogy minden rendben volt. A minisztériumok elhelyezéséről is beszél Lázár, szerinte a vidék megérdemli, hogy legyen ott állami főhatóság.

15:46
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Hol a kormányprogram?

Dúró Dóra jobbikos képviselő szerint a kormánynak nincs jövőképe, hiszen Orbán Viktor sem vitán nem vett részt, se kormányprogramot nem írt. Még az EP-választás előtt sem mentek el vitázni a listavezetőkkel. 

 

15:54
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Fókuszban a család

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere szerint az elmúlt négy év után mindenki láthatja, merre akar menni ez a kormány. Nagyon kevesen ülnek egyelőre a parlamentben, Balog mögött is csak egy sorban ülnek a képviselők. Balog türelmet kér, mert például a diplomás gyed hatásait a biológiai szabályok miatt csak néhány hónap múlva lehet látni. A kormány fókuszában továbbra is a család van – mondja Balog.

15:59
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Itt a reklámadó, szavazzák meg bátran!

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője arra használja ki a napirend előtti felszólalást, hogy emlékeztesse az ellenzéki pártokat arra, hogy elvesztették a választásokat. "Ennek oka van"  - mondja Rogán. Azoknak, akik progresszív adózást akarnak, azt ajánlja, hogy szavazzák meg nyugodtan a reklámadót.

16:07
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Holnap szavaznak a reklámadóról

Megszavazta a parlament, hogy a reklámadót kivételes eljárásban tárgyalják, így csak bizottságban lesz részletes vita, a parlamentnek három órája van arra, hogy módosító indítványokat nyújtsanak be hozzá. A vita még ma meglesz, holnap pedig már szavaznak is a törvényről. Az ülést vezető Latorczai János arra tett javaslatot, hogy holnap első napirendi pontként szavaznak a törvényről.

16:18
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Gyermekéhezésről kérdez Kunhalmi

Az MSZP-s Kunhalmi Ágnes azonnali kérdésben érdeklődik arról, hogy a kormány mit tesz a gyermekéhezés felszámolásáért. Mert a nélkülözés nem csak most rossz az érintetteknek, a betegeskedő felnőttek a gazdaságra is nagy terhet rónak majd évek múlva, érvel.

A felszólalás után az ülést levezető elnök, Latorczai János azt mondta, Kunhalmi rutintalan még, azért lépte túl az időkeretet. Ő viszont megértő volt, és nem csengette le.

16:20
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Nagyon jó a gyerekétkeztetés

Balog Zoltán szerint nagyon jó gyerekétkeztetés van Magyarországon, még a minősége is javult az elmúlt években. Kunhalmi Ágnes mindent ért, és nem vonja kétségbe Balog jóindulatát, de szerinte a kormánynak a csillagokat is le kellene hoznia az égről a gyerekeknek. Ezért nem fogadja el a választ. Balog számokkal válaszol.

Kunhalmi Ágnes és Hiller István Forrás: Origo

16:26
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Semjén Zsolt és az államadósság

Balczó Zoltán az államadósságról kérdezi a kormányt, csak Semjén Zsolt tud neki válaszolni, Balczó őt is elfogadta, úgyhogy most Semjén Zsolt széles kézmozdulatokkal, papírból olvasva mondja, hogy a következő évekre is dinamikus növekvést vár a kormány, és még az államadósság is csökkenni fog. Balczó Zoltán elégedetlen a válasszal, szerinte tárgyalásokat kellene kezdenie a kormánynak az adósságról, hogy lélegzethez jussunk. Semjén Aquinói Szent Tamást latinul idézve válaszol, és a tények tiszteletét kéri Balczótól.

Forrás: Origo

16:33
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Állami céget állami házba

Szél Bernadett megint Lázár Jánossal szócsatázik, azt kérdezi, miért jelent meg a Kehi civilszervezeteknél, és hogy lehet az, hogy az állami pénzek költését vizsgáló szervezet egy offshore cégtől bérelt ingatlant? Lázár szerint minden ingatlan offshore cégek tulajdonában van, ezért nehéz máshogy bérelni, de ezt ki kell tisztítani. Az a cél, mondja Lázár, hogy minden közintézmény állami tulajdonú épületben legyen.

16:42
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

A Fideszt nem tízmillió ember választotta meg

Hanem az egész Kárpát-medencének lehetősége volt arra, hogy szavazzon - mondja Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere. Megint arról beszél, hogy Magyarországon minden gyerek kap reggelit, ebédet és uzsonnát is az iskolában. Az MSZP ennek ellenére elégedetlen, nem értik, minek külön államtitkárság az önhibájukon kívül szegényeknek.

16:43
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

A rutin sokat számít

Latorczai levezető elnök megint a rutinnal jön, arra kéri a rutinos képviselőket, hogy ők ne lépjék túl az időkeretet. Balog Zoltán beavatja egy titokba: a rutin része az is, hogy pont annyival lépjék túl az időkeretet, hogy még ne csengesse le őket az elnök. Neki ez még nincs meg, mert a végén csak csengővel vetnek véget a mondandójának.

16:46
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Mi lehet Pintér Sándor terve?

Staudt Gábor a Jobbik egyik kedvenc témájáról, a közbiztonságról kérdezi Pintér Sándort, azt szeretné tudni, hogy mikor lesz végre rend, és mik Pintér Sándor tervei a következő négy évre.

16:47
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Látható többség

Forrás: Origo

Képünk még a napirendi szavazásnál készült, most, az azonnali kérdéseknél nem kell szavazniuk a képviselőknek, úgyhogy nem is ülnek bent az ülésteremben ilyen sokan.

16:51
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Pintér érzi a javulást

Pintér Sándor azt mondja, két percben nem tudja elmondani a terveit, de a bizottságok előtt részletesen ismertette őket. Szerinte a közbiztonság a statisztikákban és a szubjektív benyomások szerint is javult. Staudt Gábor nem érzi a javulást, erre Pintér megint számokat sorol, azt mondja, az állampolgárok 20 százaléka szerint kiválóan dolgozik a rendőrség.

Forrás: Origo

16:57
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Úgy beszélnek Kishantosról, hogy ki se mondják

Sallay R. Benedek a vidéki gazdaságok esélyeiről kérdezte a vidékfejlesztési minisztert, aki válaszként arról kezdett beszélni, hogy jó lenne támogatni a biotermékeket. Azt Sallay is szeretné, ha a következő földpályázatoknál a biotermelők több esélyt kapnának. Fazekas szerint eddig is kiemelt figyelem irányult rájuk, de a földpályázatoknál az állattenyésztést preferálják.

17:05
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Nem értenek egyet

Az MSZP a kis- és nagybirtokokról, a vidék túléléséről kérdezi Lázár Jánost. Ő már a meghallgatásain elmondta, hogy maximum 20 százaléknyi nagybirtokot szeretne, és nagyobb arányú kis- és középbirtokot, hogy a vidék megtartóképessége jobb legyen.

17:10
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Mit akar Miskolc kitolni a városból?

A miskolci önkormányzat nemrég arról határozott, hogy pénzzel támogatja azokat a rossz körülmények között élő városlakókat, akik a városon kívül magasabb komfortfokozatú lakásba költöznének. Vajon mi lesz erre a környező települések válasza? Ez csak szépségtapasz - mondja erre Egyed Zsolt jobbikos képviselő. Pintér Sándor belügyminiszter próbálja megnyugtatni, hogy nem a bűnözés exportjáról van szó, ahogy azt a jobbikos képviselő feltételezi. 

Egyed a viszontválaszban leegyszerűsíti a helyzetet: szerinte a környező közösségek tüntetésekkel vagy bárhogy meg fogják akadályozni, hogy ezek a bűnözők odaköltözzenek. Pintér szerint a tüntetések nem vezetnek sehova, ezeknek az embereknek munkát kell adni, és akkor a jelentős részük bűnözni sem fog. Remek eszköz erre a közfoglalkoztatás.

17:12
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Seszták Miklós megszólal

Az azonnali kérdések után jönnek a kérdések, ahogy a listát nézzük, sok átfedés lesz. Gúr Nándor a leépítésekről kérdez, Seszták Miklós fejlesztési miniszter most fog először felszólalni a parlamentben. Gúr Nándor azt hallotta, hogy kirúgják a postásokat, aztán majd leszerelt katonákkal töltik fel a helyüket. Seszták szerint ilyen nincs, bár lehet, hogy a leszerelt katonák bejelentkeztek a postához.

Forrás: Origo

17:21
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Rend van, rend lesz

A jobbik megint a miskolci kitelepítendő romákról és Miskolc közbiztonságáról kérdezi Pintér Sándort, aki szerint egyrészt rend van, másrészt a következő négy évben kiemelkedően rend lesz. 

17:23
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Nagyon kellenének a földbizottságok

Sallay R. Benedek most az új földbizottságok felállításáról kérdez. Azt szeretné, ha a Fidesz a saját maga által hozott jogszabályokat végrehajtaná. Szerinte a földforgalom még mindig nem úgy van, ahogy a törvényben előírták, ezért koncentrálódik a földtulajdon. Nagyon kellenének már a földbizottságok.

Forrás: Origo

17:27
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

A rezsicsökkentés Brüsszelben

Most egy öninterpelláció következik, a fideszes Németh Szilárd arról kérdezi a kormányt, hogy hogyan védik meg a rezsicsökkentést Brüsszelben. Az öninterpellációt szokásunkhoz híven nem közvetítjük, a válasz egészen biztosan az lesz, hogy nagyon.

17:33
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Mi a baj a papírgyűjtéssel?

Heringes Anita MSZP-s képviselő első parlamenti felszólalásában arról kérdezi a kormányt, hogy mi lesz az osztálykirándulások pénzével? Heringes szerint, ha megszüntetik a papírgyűjtést, annak az iskolás gyerekek lesznek az áldozatai. Mit tesznek azért, hogy fennmaradjon a papírgyűjtés?

Fazekas Sándor nagyon örül, hogy válaszolhat, szerinte Heringes Anita olyan hihetetlen mértékben alultájékozott, hogy minden ilyen kétperces választ meg kell becsülnie. Fazekas szerint eddig is az volt a szabály, hogy csak az gyűjthet, akit erre felhatalmaztak, semmi újdonság nincs az új szabályban.

Forrás: Origo

17:38
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Elmennek, de nem úgy

A jobbikos Vágó Sebestyén egy titokzatos című kérdést adott be, hamar kiderült, hogy a közszférában dolgozók rossz helyzetéről van szó. Sok a munka, keveset keresnek - miközben Hegedűs Zsuzsa több mint egymilliót keresve oszt szociális ügyben tanácsokat Orbánnak. Szerinte nőni fog az elvándorlás.

Balog szerint csak akkor lehet elvándorlásról beszélni, ha nem jönnek haza, de szerinte azok, akik tőlünk elmennek, vissza fognak térni.

17:45
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Az LMP hagyja békén a gyerekeket!

Az LMP-s Ikotity István kérdésének címe: Az LMP továbbra is bevinné a gyerekeket az erdőbe, de mit tervez a kormány? Erre Balog Zoltán azt válaszolta neki, hogy az LMP csak ne vigye sehova a gyerekeket, hagyják őket békén, mert az iskolában tilos a pártpolitika. Azért értette, hogy az LMP-s képviselő a környezettudatos nevelésről akarja kérdezni, de szerinte az rendben van.

17:46
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Jelentős eredmények

Megint egy fideszes képviselő dicséri a kormány teljesítményét, számokat is sorol, természetesen rendben van minden, csak azt nem érti, miért nem értik ezt a baloldali politikusok. Vajon miért nem? - kérdezi.

17:53
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Hopp, egy elírás!

Az MSZP talált egy elírást egy tervezetben, Varga Mihály megköszönte.

18:01
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Fazekas Sándor dolgozik

A Jobbik és az LMP is a vidékfejlesztési minisztert dolgoztatja. A Jobbik azért, mert szerintük a Fideszhez közeli vállalkozók nyerték el a Hungarikum Bizottság kommunikációs feladatait, az LMP pedig a környezetvédelmi intézményrendszert erősítené. 

18:03
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Terven felül nőtt áprilisban az ipar

Az örömhírrel újra egy fideszes képviselő örvendezteti meg a saját miniszterét, nem közvetítjük a részleteket és a választ.

18:09
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

A mai nap legjobb kérdéscíme

Ander Balázs, a Jobbik képviselője fogja most elmondani, ez a címe: Miért tűri a kormány, hogy Dél-Somogy falvait külföldi érdekeltségű, profitéhes agrároligarchák pusztítsák és ezeréves falvainkat nyárfa koporsóban helyezzék örök nyugalomba?

Sajnos a felszólalásából sem derül ki tisztán, hogy mit akar kérdezni, mert annyira költői, de vannak benne cigányok, latin-amerikai mezőgazdaság, Koppány, cinikus liberálisok és tolvaj oligarchák és kert-Magyarország. Már csengettek is rá, de még folytatja.

18:11
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Fazekas is bajban van

Látom, nagyon várja tőlem a kérdést a nemzet sorskérdéseire. Megpróbálom összefoglalni, de lehet, hogy nem tudok minden területet érinteni - mondja erre válaszul Fazekas, aki szerint legalábbis kifogásolható, hogy ilyen támadó hangnemben kérnek számon ezen a kormányon olyan dolgokat, amik még a kormányzása előtt történtek.

18:14
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Milyen mozit néz Szél Bernadett?

Megint Szél Bernadett jön, aki jelzést kapott arról, hogy munkaszerződés nélkül foglalkoztatnak közmunkásokat. Szerinte ez azért van, mert még most zajlik a közmunkák pályázata. Szél szerint jó lenne végiggondolni a dolgokat, és nem kapkodni. "Már évek óta nézzük azt a mozit", hogy az Orbán-kormány csinál valamit, és nem tudja végrehajtani - mondta Szél. Ez súlyos jogsértés. Miért nézi tétlenül a munkafelügyelet? - kérdezi.

18:17
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Pintér Sándor tanít

Pintér Sándor szerint ott van az első baj, hogy Szél keveri a közmunka és a közfoglalkoztatás fogalmát. 

18:29
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Már megint a tájékozatlanság

Megint Ikotity István jön, a téma most az online pénztárgépek ügye, az LMP-s képviselő azt szeretné tudni, hogy segít-e a kormány azokon a vállalkozókon, akik nem kapták meg időre a pénztárgépeiket. 
Varga Mihály szerint épp elég sokszor módosították a határidőket. Aki még mindig nem tudott pénztárgépet venni, az trükköző Varga szerint. A nemzetgazdasági miniszter tájékozatlanságra utaló jeleket látott a képviselő felszólalásában.

18:32
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Kinek van igaza Kishantossal kapcsolatban?

Kérdezi egy fideszes képviselő a kormánytól, Fazekas Sándor valószínűleg meg fogja nyugtatni, hogy a Vidékfejlesztési Minisztériumnak.

18:39
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Lázár János védi az állami érdeket

Vagy legalábbis megpróbálja megvédeni az állami beruházásoknál. Sajnos nincs már az államnak mérnöki hálózata, projektmenedzseri hálóhat, így pedig nem lehet féken tartani a költségeket. Ezért kell új rendszer, saját mérnökökkel. Már tárgyal a mérnökkamarával.

18:41
június 10, 2014
Vágólapra másolva!

Jön a kétharmad főpróbája

Véget értek a kérdések és az azonnali kérdések – interpellációk még nem voltak a héten. Most következnek a napirendi pontok, elsőként az önkormányzati törvény módosításáról fognak vitázni. A percről percre közvetítésünket ezzel befejezzük.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!