A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
2
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaMagyarország-Hollandia
HUNHungary
09:00CselgáncsItaly-Hungary
HUNMagyarország
13:00VívásJapan-Hungary
HUNMagyarország
15:00VízilabdaAusztrália-Magyarország
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásImane Khelif-Anna Hamori
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 Perc című műsorában nyilatkozik. 
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül14 bejegyzés
08:15
március 02, 2018
Vágólapra másolva!

Nemzeti kormány versus Soros emberei

Magyarország előtt ma két út áll: vagy nemzeti kormány lesz, vagy Soros emberei alakítanak kormányt - mondta Orbán Viktor a Miskolc TV-nek adott interjúban.

08:21
március 02, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán: Észnél kell lennie mindenkinek

A magyar választás során egy olyan kérdésről kell dönteni, ami egyszeri és jóvátehetetlen, ha elhibázzák, nem lehet többet kijavítani, ezért nagyon észnél kell lennie mindenkinek, hová adja le a voksát - mondta a miniszterelnök. 

08:28
március 02, 2018
Vágólapra másolva!

"Senkit sem telepítünk le"

A magyar kormány migrációs politikája változatlan: nem fogad bevándorlókat, senkit sem telepít le az országba - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 percben adott legutóbbi interjújában. 

08:37
március 02, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: Az ellenzék részéről egy jelölt marad talpon

Orbán Viktor a hódmezővásárhelyi választásról elmondta, hogy köszönet illeti azokat, akik támogatták a Fidesz jelöltjét. Jó kampányt vittünk Vásárhely fejlődéséről - tette hozzá. Amit látok, hogy ez egy parlamenti előválasztásként működött, és laboratórium volt. Ennek a lényege, hogy az ellenzéki oldalról egyetlen jelölt marad talpon a választókerületekben - mondta a kormányfő. Nem gondoltuk volna, hogy a Jobbik és a DK össze tudjon fogni egy polgári nemzeti kormánnyal szemben, nem érdemes áltatni magunkat. Létrejöttek a paktumok, lesz egy bevándorlást ellenző és bevándorláspárti jelölt a végén - mondta a miniszterelnök.  

08:38
március 02, 2018
Vágólapra másolva!

A világos beszéd a legfontosabb

A kormányfő elmondta a politikában a világos beszéd a célravezető. A háttérbeli mesterkedéssel szemben csak a nyílt beszéd a fontos - mondta Orbán Viktor. Magyarországból lehet bevándorlóország, a jelöltek már megvannak - tette hozzá. Össze kell fogni - mondta a kormányfő. 

08:41
március 02, 2018
Vágólapra másolva!

Jó hír is van az ENSZ esetében

Orbán Viktor elmondta, a váalsztás egy ünnep, ettől nem megijedni kell. Jó dolgokról is kell beszélni a kampányban, mivel mi nemcsak azért nem akarunk bevándorlóország lenni, mert eltűnik a kulturális identitásunk, hanem, mert az a jövő, amiért az emberek az elmúlt nyolc évben megdolgoztak, az is eltűnhet. A bevándorlás árát velünk akarják megfizetteni - tette hozzá. Az ENSZ szervezetében jó hír, hogy sokan vannak a bevándorlást ellenző erők - mondta Orbán, aki szerint az USA, Ausztrália, Ausztria, és a V4-ek sem akarnak bevándorlást. 

08:43
március 02, 2018
Vágólapra másolva!

Ez Sorosék trükkje

Vannak szövetségeseink, ha kitartunk - mondta Orbán. A miniszterelnök szerint az lehetetlen dolog, hogy aki jobb életet remél, és odamegy, ahol jobb életet élnek, ott jogokat követelnek. Soros szervezetei úgy tesznek, hogy mintha ők erkölcsileg a jó oldalon állnának, de a valóságban ezek gonosz javaslatok. 

08:47
március 02, 2018
Vágólapra másolva!

Még idén áterőltetnék a kötelező kvótát

Orbán Viktor elmondta, hogy az EU dülőre akarja vinni a kérdést a bevándorlás esetében, mivel a 2019-es EP-választáson a bevándorlás-ellenes erők erősödhetnek meg. Mindezek miatt még idén júliusig át akarják verni a kötelező kvótákat - tette hozzá. A bolgár elnökség javaslata tartalmaz egy matematikai képletet, aminek az alapján 10 ezer embert akarnak ide küldeni. Aki ide bejön, az nem tud nyugatra továbbmenni, mivel Ausztria és Németország lezárta a határait. 

08:49
március 02, 2018
Vágólapra másolva!

Komoly pozícióink vannak

Orbán Viktor arról is beszélt, az unió költségvetései hét évre készítik el, amit minden miniszterelnöknek el kell fogadnia. Mindennek alapján komoly tárgyalási pozícióink vannak - tette hozzá. Azért Lengyelország van az unió célkeresztjében, mertha Varsót meggyengítik, akkor az egész V4-et meggyengítik - mondta a kormányfő. 

08:50
március 02, 2018
Vágólapra másolva!

Csak a magyar kormány kérdezte meg az embereket

Macron tervezett uniós konzultációjáról azt mondta a kormányfő, hogy csak a magyar kormány kérdezte meg az embereket a legfontosabb kérdésekben. Jó dolog az uniós kérdésekről egyeztetni - tette hozzá. 

08:52
március 02, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán: Ez az áprilisi választás tétje

Orbán Viktor reméli, hogy az olasz választások után bevándorlásellenes erő kerül hatalomra. A kormányfő az áprilisi választásra úgy tekint, hogy ahol megerősíthetik az emberek azt a nézetet, hogy Magyarország maradjon magyarnak. 

08:55
március 02, 2018
Vágólapra másolva!

Orbán: A Nők40-program folytatódni fog

A legfontosabb kérdés mindegyik választáson a bevándorlás volt, de a gazdasági kérdések is helyet kaptak. Magyarországon is szép eredmények vannak, de még nem értünk el mindent, folytatni kell a munkát A családtámogatási rendszer is jó. A nőket megbecsülő döntések jó döntések, ilyen a Nők40 is - mondta a kormányfő. Fájt, hogy a Jobbik nem szavazta meg ezt a programot, így ha az ellenzék nyerne, visszavenné a jutattásokat. A NŐK40 folytatódni fog, így további családtámogatási programok indulnak - tette hozzá. 

08:57
március 02, 2018
Vágólapra másolva!

Csak így lehet megvédeni a Nők40-et

A kormányfő szerint hiába vannak jó programjaink, ha a migránsok elárasztják az országot, és akkor nem lesz pénz arra, hogy a gazdaság eredményeiből minél többen részesedjenek. A Nők40 megvédéséhez is csak úgy lehet eljutni, ha nem engedjük, hogy a bevándorláspárti erők szerezzék meg a hatalmat - zárta szavait a miniszterelnök. 

08:57
március 02, 2018
Vágólapra másolva!

Véget ért az interjú

Véget ért a kormányfői rádióinterjú. Hamarosan összefoglalóval jelentkezünk. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!