A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
A járványügyi intézkedésekről is nyilatkozott Orbán Viktor a TV2 Tények című műsorának vasárnap este. Az Origo percről percre közvetíti a miniszterelnöki interjút. 
Vágólapra másolva!
Cikkünk folyamatosan frissül14 bejegyzés
19:40
szeptember 27, 2020
Vágólapra másolva!

Erről fog beszélni Orbán Viktor

Orbán Viktor a járványügyi intézkedésekről, a határzárról, és arról is beszélni fog, hogy mikor várható Magyarországon leghamarabb vakcina - hangzott el a TV2 beharangozójában. Az interjút este hattól a TV2 Tények című műsorában vetítik.

19:43
szeptember 27, 2020
Vágólapra másolva!

Megőrizzük az esélyét annak, hogy Magyarország a válságból megerősödve kerüljön ki

"Ki fogunk ebből a nyomorúságból szabadulni, és addig pedig ki fogjuk bírni. Működni fog az egészségügy, működni fog a gazdaság, és nem fogunk hátralépni, hanem megőrizzük az esélyét annak, hogy Magyarország a válságból megerősödve kerüljön ki." - mondta Orbán Viktor.

19:51
szeptember 27, 2020
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: A nagy dolgok gondolatai nem csak Budapesten születnek

Miközben az ország fontos átalakuláson megy keresztül, a tartós dolgok gondolata nem csak Budapesten születik meg, ennek egyik iskolapéldája a szabad pálinkafőzés megteremtésének lehetősége - jelentette ki Orbán Viktor vasárnap a Zala megyei Becsehelyen.

20:25
szeptember 27, 2020
Vágólapra másolva!

Kezdődik az interjú Orbán Viktorral

Kezdődik a kormányfői interjú. 

20:27
szeptember 27, 2020
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: Az idősek továbbra is veszélyben vannak

Orbán Viktor a beszélgetés elején arról beszélt, hogy a gazdaságot valahogyan helyre lehet hozni, de az elvesztett életet nem lehet visszahozni. Fontos tanúlság, hogy az idősek továbbra is veszélyben vannak, a járvány felszálló ágban van - tette hozzá. A helyzet nehéz, az egészségügyre és az oktatásra nagy nyomás helyeződik - mondta a kormányfő. 

20:29
szeptember 27, 2020
Vágólapra másolva!

Közelebb vagyunk a vakcinához, mint korábban

Orbán szerint azért is most más a védekezés, mivel közelebb vagyunk a vakcinához. Márciusban senki sem tudta, mikor lesz vakcina, de most közelebb vagyunk. Nemcsak tárgyalásunk, hanem pénzt is tettünk a kutatási programokba - mondta a kormányfő. Brüsszelben a jövő évre, míg az amerikaiak az idei évre várják a vakcnát. Az orosz vakcinát még nem fogadta el a WHO. A következő év során lehet vakcina - tette hozzá. 

20:31
szeptember 27, 2020
Vágólapra másolva!

Most sokkal inkább betartják az emberek a szabályokat, mint nyáron

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a nemzeti konzultációt azért is szervezték, hogy a védekezési tervben részt vegyenek. Az emberek a konzultáció során egyértelművé tették, hogy védekezni akarnak, de az országnak működnie kell - tette hozzá. Ha az egészségügyi dolgozók el tudják viselni a növekvő terheket, akkor sikerülni fog - hangsúlyozta a kormányfő. Most sokkal inkább betartják az emberek a szabályokat, mint nyáron. 

20:33
szeptember 27, 2020
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: Az átcsoportosítás soha nem lesz népszerű

Orbán Viktor szólt arról is, hogy a kórházakban van elegendő eszköz és humán erőforrás. A legnehezebb az ember, és szükség lesz átcsoportosításra - tette hozzá. Az átcsoportosítás soha nem lesz népszerű - mondta a kormányfő. Szólt arról is, hogy többlépcsős vezénylési terv van a kórházak között.  

20:35
szeptember 27, 2020
Vágólapra másolva!

Marad a határzár

Értem, ami a térségben történik, de Ausztriát követjük. Egyelőre nem értem a csehországi történéseket - mondta a kormányfő. A határzár továbbra is marad, mivel el kell vágni a vírus utánpótlását - mondta Orbán Viktor. Ha van munkahely, akkor van minden - vélte a kormányfő. 

20:37
szeptember 27, 2020
Vágólapra másolva!

Többen dolgoznak most, mint januárban

A kormányfő szerint a közmunkabéreket emelni kell a következő évben. Most azok a tények vannak, hogy több ember dolgozik, mint januárban és márciusban. Több mint 4,5 millió ember dolgozik most, míg 10 évvel ezelőtt 3,6 millió ember dolgozott - ismertette a kormányfő. A varázshatár a 4,5 millió dolgozói tömeg, de az álmok között szerepel az 5 milliós határ is. 

20:40
szeptember 27, 2020
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: Kell, hogy a magyarok is itt legyenek Budapesten

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a főváros üzleti modellje a külföldiekre épült. Nincs Budapestnek olyan üzleti modellje, hogy a magyarokat szólítaná magához. Kell, hogy a magyarok is itt legyenek Budapesten - tette hozzá. 

20:41
szeptember 27, 2020
Vágólapra másolva!

A BKIK iránymutatását érdemes a fővárosban követni

Orbán Viktor kiemelte, hogy a kormány mind Budapesten, és vidéken nagyon komoly könnyítéseket hozott a vállalkozásoknak. A BKIK iránymutatását érdemes a fővárosban követni. 

20:43
szeptember 27, 2020
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor: Ki fogunk szabadulni ebből a nyomoruságból

Március-áprilisban azért aggódtam, és azt figyeltem, hogy nem derül-e ki, hogy a gyermekekre is veszélyt jelent a vírus - mondta Orbán Viktor. Az idősek védelmét meg lehet oldani, de a gyerekekét sokkal nehezebb - tette hozzá. Egyelőre nem, derült ki, hogy a gyermekekre veszélyt jelent a vírus. Ki fogunk szabadulni ebből a nyomoruságból, és ki fogjuk addig bírni. 

20:44
szeptember 27, 2020
Vágólapra másolva!

Vége az interjúnak, jön az összefoglaló

Véget ért a kormányfői interjú, hamarosan összefoglalóvaló jelentkezünk. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!