A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Újabb két rendőrt vettek őrizetbe a fehérvári maffia-ügyben

Vágólapra másolva!
Az ügyészség nyomozói őrizetbe vettek két magas rangú rendőrtisztet Fejér megyében. Elfogásuk része az egy hónapja indult eljárásnak, amely a székesfehérvári igazságszolgáltatásba beépült szervezett bűnözés ellen indult.
Vágólapra másolva!

A Központi Ügyészségi Nyomozó Hivatal kedd délelőtt őrizetbe vett két magas rangú rendőrtisztet a június 16-án indított büntetőeljárás keretében - közölte az [origo]-val Horányi Miklós, a Legfőbb Ügyészség szóvivője. A két tisztet, akiknek pontos beosztását és rangját egyelőre nem árulták el, hivatali visszaéléssel és egyéb bűncselekményekkel gyanúsítják.

Az ügyben tegnap kihallgattak egy ügyvédnőt is, aki szintén új gyanúsítottja az ügynek. A eljárás első napján 11 személyt vettek őrizetbe, közülük négyet már kiengedtek, ők azóta szabadlábon védekezhetnek. A most őrizetbe vett tisztekkel együt tehát 9-en vannak fogságban. A gyanúsítottak száma ennél jóval nagyobb, körülbelül 20 személy ellen folyik az eljárás. Horányi Miklós hangsúlyozta, hogy a szabadlábra helyezések nem azt jelentik, hogy gyengülne az ügy súlya, hanem már nem indokolt a nyomozás érdekében előzetes letartóztatásban tartani egy-egy gyanúsítottat.

[origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!