Nógrádi Zsolt: ne végezzen félmunkát a levélíró!

Vágólapra másolva!
Nógrádi Zsolt testvére azonosította édesapjuk holttestét. A hivatalos szakértői véleményre még várni kell, de a nyomozást már elrendelték. A rendőrség egy névtelen levél alapján szerdán Pirtón, egy kútban talált rá az olajtanú apjának holttestére. Nógrádi Zsolt az [origo]-nak azt mondta, hogy várja az újabb levelet, ugyanis már a holttestet is a neki címzett levél alapján találták meg.
Vágólapra másolva!

"A levélíró ne végezzen félmunkát, mondjon el mindent, amit tud apám meggyilkolásáról" - mondta az egykori olajbizottság koronatanúja, aki azért vállalta az egész olajügyet, hogy megtalálják apja holttestét.

Nógrádi Zsolt a múlt héten csütörtökön kapott egy Kiskőrösön feladott névtelen levelet, amelyben pontosan megjelölték apja holttestének helyét. A rendőrség ezen a héten szerdán talált rá az áldozatra, aki minden feltételezés szerint valóban Nógrádi József, de ezt hivatalosan csak a DNS-teszt után tudják megállapítani. Nógrádi Zsolttól, az öccsétől és a nagyszüleitől is vért vesznek a vizsgálathoz. Azt már megállapították a nyomozók, hogy gyilkosság történt, így az eljárást megindította a Bács-Kiskun megyei kapitányság az ORFK felügyelete mellett.

[origo]

Korábban az [origo]-ban:

Valószínűleg megtalálták Nógrádi Zsolt apjának holttestét

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről