<P class="MsoBodyText">Előzetesben a gyilkossággal gyanúsított honvédek

Vágólapra másolva!
A katonai ügyészség folytatja a nyomozást az emberöléssel gyanúsított honvédek ügyében. A bíróság katonai tanácsa indítványozta a két fiatalember előzetes letartóztatásba helyezését.
Vágólapra másolva!

A Fővárosi Bíróság Katonai Tanácsa egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte J. Miklós honvédet, valamint a polgári szolgálatot teljesítő T. Pált, akiket a szombaton Kistarcsán elkövetett emberöléssel gyanúsít a rendőrség - jelentette be a Fővárosi Bíróság szóvivője.

A Budapesti Katonai Ügyészség indítványa szerint a két gyanúsított szombaton a kora hajnali órákban közös italozás után Kistarcsán szóváltásba keveredett B. Mihállyal. A férfit először J. Miklós ütlegelte és rugdosta, majd a másik gyanúsított tovább bántalmazta és a magatehetetlen sértettet egy földről felvett tégladarabbal két alkalommal fejbe dobta. A férfi a bántalmazás következtében a helyszínen az életét vesztette.

A bíróság a katonai ügyész indítványát mindkét gyanúsított esetében megalapozottnak találta, és a szökés, elrejtőzés, valamint az eljárás meghiúsításának veszélye miatt elrendelte előzetes letartóztatásukat. A végzés jogerős. A bűnügyben a katonai ügyészség folytatja a nyomozást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről