A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNJózsa Levente
10:10TekvondoYushuai Liang-Levente Jozsa
HUNMagyarország
11:20Kajak-kenuKenu 500m-páros elődöntő 1
HUNMagyarország
12:00Kajak-kenuKajak 500m-négyes elődöntő 2
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
NyílNyíl

Miniszteri meghallgatások menekülttábor-ügyben

Vágólapra másolva!
Több miniszter meghallgatásáról döntött az Országgyűlés önkormányzati bizottsága a Kalocsán létesítendő ideiglenes menekülttábor ügyében.
Vágólapra másolva!

Az önkormányzati bizottság jövő hét hétfőn a tervek szerint meghallgatja Pintér Sándor belügyminisztert, Stumpf István kancellária-minisztert, Demeter Ervin titkosszolgálati minisztert és Végh Zsuzsannát, a Belügyminisztérium Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalának főigazgatóját.

Kóródi Mária az [origo]-nak azt mondta: elsősorban arra kíváncsiak, milyen szempontok alapján találták Kalocsát a legalkalmasabbnak arra, hogy ott létesítsenek újabb menekülttábort. "Elvileg több helyszín közül választoták ki Kalocsát. Azt azonban nem tudni, melyek voltak az egyéb helyszínek, illetve milyen érvek szóltak Kalocsa mellett és a többi helyszín ellen" - tette hozzá a politikus.

Kóródi szerint egy menekülttábor helyszínének kiválasztása során az összes körülményt meg kell vizsgálni. "Kérdés, megvolt-e ez vagy csak ráböktek a térképre, hogy itt legyen" - mondta az [origo]-nak a képviselő.

[origo]

Korábban:

Kalocsa nem akar a területére menekülttábort

Titokban szállítják a menekülteket

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!