A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Még nem dőlt el, hogy felveszik-e a Defend Security Kft. a magyarországi Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetségébe. A Földi László vezette cég az utóbbi időben sorra nyerte a jelentős állami megrendeléseket, és megkérdőjelezik, hogy tisztességes úton, vagy politikai háttértámogatás révén szerezte ezeket.
Vágólapra másolva!

Bár a Defend Security Kft. felvételét kérte a magyarországi Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetségébe, még korántsem dőlt el, felveszik-e, annak ellenére, hogy a Földi László vezette cég az utóbbi időben sorra nyerte meg a jelentősebb állami megrendeléseket. A szervezet tagjainak egy része ugyanis megkérdőjelezi a biztonsági vállalkozás sikereit. A szövetség egyébként hadat üzen a kókler őrző-védő társaságoknak, akik a múlt héten megválasztott új elnök, Lasz György szerint rombolják a tisztességesen működő társaságok szakmai hitelét.

Fél éve megfigyelés alatt tartja a Defend Security Rt.-t a Biztonsági Nagyvállalkozások Szövetsége (BNSZ). A szervezet múlt héten megválasztott új elnöke, Lasz György, aki egyben In-Kal Security vezetője is, elmondta: a Földi László vezette vállalkozás be akar lépni az őrzés-védelemmel foglalkozó cégeket tömörítő szövetségbe. Ennek érdekében vizsgálják, hogy a társaság megfelel-e azoknak a kritériumoknak, amelyeket a leendő tagokkal szemben támasztanak. Lasz György ezek között említette az árbevétel nagyságát, a technikai felszereltséget és nem utolsósorban az etikus magatartást az üzleti életben. A féléves határidő jövő év januárjában jár le, ekkor döntenek majd a Defend felvételéről vagy esetleges elutasításáról. A BNSZ elnöke szerint az első két felvételt, úgy tűnik, teljesítette a Defend, csak a harmadikkal lehet gond. A szervezeten belül ugyanis megoszlik a vélemény, hogy a Defend tisztességes úton, vagy politikai háttértámogatás révén szerezte meg a legjelentősebb állami megrendeléseket, amelyek révén ma már a hazai biztonsági piac főszereplőjévé lépett elő.

Korábban:

Hírszerzést oktat a Defend

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!