A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Mindent beismert Soproni Ágnes feltételezett gyilkosa

Vágólapra másolva!
Döbbenetes részletekről számolt be szerdán a bíróság előtt Lázár Zsolt, akit Soproni Ágnes színésznő meggyilkolásával vádolnak. Vallomásában részletesen ismertette a gyilkosság kitervelését és annak végrehajtását is.
Vágólapra másolva!

Megkezdődött szerdán a Fővárosi Bíróságon Lázár Zsolt és Petróczi András büntetőpere. Lázárt Soproni Ági színésznő meggyilkolásával vádolják, Petróczit, a színésznő fiát pedig gyilkosságra való felbujtással.

Miután az ügyész ismertette a vádiratot, Lázár Zsolt tett vallomást a bíróság előtt. Részletesen beszámolt a gyilkosság kiterveléséről és annak végrehajtásáról is. Beismerte, hogy ő ölte meg a színésznőt, mert barátja, Petróczi András 8 millió forintot ajánlott neki, ha ezt megteszi. A tettes egy kábeldarabbal fejbe verte a hálószobájában alvó színésznőt, majd miután a nő felébredt, dulakodni kezdtek. Végül megfojtotta, majd feldarabolta.

Lázár elmondta, hogy már egy hónappal az elkövetés előtt részletesen eltervezték, hogyan ölik meg a színésznőt és mit csinálnak majd a holttesttel. Miután Soproni Ágit megölte Lázár, feldarabolta a holttestet, majd egy Solymár közeli erdőben elásták a nejlonzsákba csomagolt testrészeket. Petróczi beszámolt a gyilkosság minden részletéről, egyedül arról nem volt hajlandó beszélni a bíróság előtt, hogy hogyan darabolta fel a holttestet.

Korábban:

Februárban bíróság elé állnak a Soproni-ügy vádlottjai

Vádat emeltek Soproni Ágnes meggyilkolásának ügyében

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!