A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
HUNMagyarország
20:30VívásHungary-Japan
NyílNyíl

Közlekedés - hétfő

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Budapest

Budapesten jelenleg végeznek sebességmérést.

A fővárosban tart a délutáni csúcsforgalom, torlódásra kell számítani a Szent István körúton a Margit híd felé, a Pannónia utcában a körút irányába, az Árpád híd budai hídfőjénél is lassú az előrejutás Pest felé. A Roosevelt téren is telítettek a sávok a Lánchíd irányába.

A Nagykőrösi úton a Dózsa György út után a kifelé vezető irányban két személygépkocsi ütközött össze. A helyszínelés tart.

Vidéki utak

A személyautósoknak Hegyeshalomnál befelé és kifelé egyaránt fél óra a várakozási idő. Sopronnál kifele harminc perces a várakozás. A teherautósoknak kifelé Rábafüzesnél kettő, Rédicsnél egy óra a várakozási idő.

Az M1-es autópályán a bicskei szakasz felújítása miatt lezárták a Hegyeshalom felé vezető oldalt a 37-42 km között. A Budapest felé vezető oldalon kétirányú a forgalom. A lezárás miatt a bicskei csomópont helyett a tatabányainál és a herceghalminál lehet le ill. felhajtani Győr felé.

Az M3-as autópályán Gyöngyösnél a főváros felé vezető oldalon kétirányú a forgalom, mert a 74 - 77 km között a Polgár felé vezető oldalon kátyúznak.

A 1-es főúton átépítik a Herceghalomra vezető út csomópontját. A 22-es km-nél most terelősziget épül, a munka útszűkülettel jár.

A 2-es főúton, Gödön csatornázás miatt a fél útpálya zárva van.

A 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszán több helyen javítják napközben a burkolatot, jelzőőrök irányítják a forgalmat.

A 14-es főúton Győrött a Széchenyi hídon a Vámosszabadi felé vezető sáv csomópontépítés miatt le van zárva.

A 4-es főúton épül a törökszentmiklósi elkerülő szakasz útcsatlakozása. A város Szolnok felőli határában aszfaltozás miatt várható torlódás.

Az 5-ös főúton a 96-132 km között, több napon át aszfaltoznak. A városföldi csomópont közelében kell fennakadásokra számítani.

A 8-as főúton, Körmenden felújítják a vasúti átjárót. Délután 14 óráig jelzőőrök irányítják a közúti és vasúti forgalmat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!