Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Bízik Rapcsákban a Fidesz-frakció<br/>

Vágólapra másolva!
Újabb dokumentumok Hódmezővásárhelyen A Fidesz frakciója bízik Hódmezővásárhely polgármesterében, Rapcsák Andrásban - mondta lapunknak Szita Károly, országgyűlési képviselő, aki a hétvégén Várhegyi András politikai államtitkár, és Mátrai Márta, a Fidesz frakcióigazgatója társaságában a hét végén látogatott el Hódmezővásárhelyre. Szita Károly lapunknak hangsúlyozta, hogy a Fidesz nem akar beavatkozni a helyi politikába, de felhívják a város politikusainak figyelmét, hogy a folyamatos torzsalkodás az egész városra nézve káros.
Vágólapra másolva!


Túri József, Hódmezővásárhely alpolgármestere reméli, nem igazak azok a hírek, melyek szerint a Fidesz politikusai azért jöttek a városba, hogy utasítsák a párt helyi politikusait arra hogy fejezzék be a Rapcsák elleni hadjáratot és nem engedik majd, hogy felfüggesszék Rapcsák mentelmi jogát.

Túri tegnap sajtótájékoztatón közölte: újabb dokumentumok kerültek elő, amelyek kivizsgálására bizottságokat kell létrehozni. Az újabb ügyek bizonyítására fénymásolatban több olyan szerződést osztottak ki az újságíróknak, amelyeket Rapcsák András polgármester, mint munkáltató kötött fiával. Találtak olyan szerződést, amelyet KRESZ-tanfolyam elvégzésére kötöttek vele, egy másik dokumentum szerint pedig egyetemi előkészítőt végzett el a polgármesteri hivatal anyagi támogatásával. Egy olyan tanulmányi szerződésre is rábukkantak, amelyben a városi könyvtár közalkalmazottjaként ifjabb Rapcsák András egy főiskola műszaki informatikai szakának elvégzését vállalta a költségek egyharmadának fizetésével.

Éskovács Péter

(Magyar Hirlap)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről