Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Újabb párttámogatás Rapcsák Andrásnak<br/>

Vágólapra másolva!
Mindenki számára nyitottak azok a lehetőségek, amelyeket a fia is kihasznált Hómezővásárhelyen - közölte tegnap Rapcsák András, a város felfüggesztett polgármestere azon a tegnapi sajtótájékoztatón, ahol pártjaik nevében a Fidesz parlamenti frakcióvezető-helyettese és a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség elnöke biztosította támogatásáról Rapcsákot.
Vágólapra másolva!

Támogatásukról biztosították Dr. Rapcsák AndrásRapcsák Andrást, az állásából felmentett hódmezővásárhelyi polgármestert pártjaik nevében a Fidesz parlamenti frakcióvezető-helyettese és a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség elnöke tegnap Hódmezővásárhelyen. Isépy Tamás és Surján László szerint a Rapcsák-ügy túlnőtt a helyi kereteken és politikai színezetet öltött, ezért támogatniuk kell a felfüggesztett polgármestert.
Rapcsák András megerősítette, hogy nem mond le. Rapcsák András közölte, hogy a 600 ezer forintos polgármesteri fogadás számláját még az év elején rendezte. A fia közmunkási foglalkoztatásával és tanulmányi ösztöndíjával kapcsolatban pedig kijelentette: ezeket a lehetőségeket bárki igénybe veheti.
A felfüggesztett polgármester szerint a város kedvezőtlen hiteleket vett fel azután, hogy ellene eljárást indítottak.
A tájékoztatón elhangzottakról Túri József alpolgármester a Magyar Hírlapnak elmondta, az önkormányzat semmiféle hitelt nem vett fel az említett időszakban, csupán a Csatornamű Társulat vett fel hitelt a szokásos kondíciókkal, az önkormányzat mint kezességvállaló vett részt ebben a hitelakcióban.

Benyhe Anikó

(Magyar Hirlap)

Ajánló:

FIDESZ - Magyar Polgári Párt

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről