Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Rogán szerint a Fidesznek semmi köze a Postabankhoz<br/>

Vágólapra másolva!
Rogán Antal fideszes képviselő szerint a Fidesznek semmi köze a Postabankhoz, mivel a Kuncze Gábor által említett cégek és a Postabank szerződése nyomán a párthoz egy fillér sem jutott el.
Vágólapra másolva!

"A Kuncze Gábor sajtótájékoztatóján megemlített cégek üzleti szolgáltatás ellenében kötöttek szerződéseket a Postabankkal, ez az ő ügyük, a vitás kérdéseket is nekik kell tisztázniuk. Egyik vállalkozás sem a Fidesz tulajdona", mondta Rogán Antal, a Fidesz országgyűlési képviselője.
Kuncze Gábor azt mondta: a Fidesz választási kampányát levezető két cég, a Mahir és a Happy End 273 millió 200 ezer forint értékben kötött szerződéseket a Postabankkal, amelyek jelentős részét nem teljesítették.
Rogán Antal közölte: nem ismeri azt a kategóriát, hogy "Fideszhez közeli cég".
A politikus szerint Kuncze Gábor továbbra sem bizonyította, hogy a Fidesz választási kampánya finanszírozásához egymilliárd forintot vett ki a Postabankból. "A Postabanktól a Fideszhez egyetlen forint sem jutott el", mondta.
Rogán Antal szerint az SZDSZ legújabb stratégiája a következő: Kuncze Gábor egy tucat sajtótájékoztatót tart, ahol szerződéseket mutat, amelyek különböző cégek és a Postabank között köttettek, majd megemlíti a Fidesz - Magyar Polgári Párt nevét és ezzel összekapcsolja az emberek tudatában a Postabankot a Fidesszel. "A Fidesz a sárdobálásban nem vesz részt", jelentette ki Rogán.

(MTI)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről