Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Állítólag Csongrád megyében is vannak korrupciós olajügyek<br/>

Vágólapra másolva!
Pallag László, a Független Kisgazdapárt nemrég megválasztott frakcióvezető-helyettese a szegedi napilapnak azt nyilatkozta: Csongrág megyéből többen megkérték arra, hogy itt is kezdeményezzen a korrupciós olajügyekkel kapcsolatos vizsgálatot.
Vágólapra másolva!

"A Független Kisgazdapárt Csongrád megyei szervezete eddig még egyetlen olyan dokumentumot sem kapott sehonnan, amely arra engedne következtetni, hogy a Békés megyeihez hasonló, eddig fel nem tárt korrupciós olajügyletek lennének Csongrádban" - mondta Pancza István, az FKGP Csongrád megyei parlamenti képviselője.

Pancza István ezt annak kapcsán jelentette ki, hogy a szombati szegedi napilap azt írta: Pallag László békési országgyűlési képviselőt Csongrád megyéből többen kérték, hogy e megyében is kezdeményezzen a korrupciós olajügyekkel kapcsolatos vizsgálatot.

A tudósítás szerint Pallag László, a Független Kisgazdapárt parlamenti frakciójának frissen megválasztott frakcióvezető-helyettese egyik Csongrád megyei képviselőtársát már felkérte a vizsgálóbizottság vezetésére.

Pallag László a helyi lapnak úgy nyilatkozott, hogy "olyan személyek is jelentkeztek nála, akik konkrét telephelyeket és az azokon folyt tevékenységet tudják - feltehetően igen konkrét bizonyítékokkal alátámasztottan - a vizsgálóbizottság elé tárni".

Pancza István ezzel szemben azt mondta: a jövő héten döntenek arról, hogy egyáltalán foglalkoznak-e az üggyel.

(MTI)

Ajánló:

A képviselő fotója, adatai

Korábban:

(1999. olktóber 15.)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről