A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Beperli a Fidesz Kóka Jánost

Vágólapra másolva!
Személyiségi jogok megsértése miatt beperli a Fidesz Kóka János szabad demokrata gazdasági minisztert. A politikus azt állította, hogy az OTP csődjéről szóló hamis sms mögött a Fidesz aktivistái állnak.
Vágólapra másolva!

"Kóka János az SZDSZ április 18-i sajtótájékoztatóján valótlanul azt állította: fideszes aktivisták állnak az OTP csődjéről szóló hamis sms-ek mögött, ezért a Fidesz haladéktalanul benyújtja a személyiségi jogok megsértése miatti keresetét" - írta Szijjártó Péter közleményében.

Az OTP Bank csütörtökön büntetőfeljelentést tett a Nemzeti Nyomozó Irodánál, mert ügyfeleihez ismeretlen feladótól a bank pénzügyi pozícióját megkérdőjelező sms érkezett. A nyomozó iroda szóvivője később azt közölte, hogy pénteken elfogták azt a férfit, aki az sms-t küldte, és vele szemben tőkebefektetési csalás bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás. A Fidesz szóvivőjének közlése szerint kártérítés megállapítása esetén a perben elnyert összeget a párt jótékony célokra fordítja.

Állok elébe minden vizsgálatnak - mondta Kóka János az MTI-nek a Fidesz bejelentésére reagálva. "Csak nehogy úgy járjanak fideszes barátaink, mint a szerver-ügyben és a Magyar Vizsla ügyében" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!