A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lakásból raboltak el egy budapesti lányt

Vágólapra másolva!
Emberrablók hurcoltak el egy 17 éves budapesti lányt csütörtökön, hogy ezzel kényszerítsék élettársát a lány másfél millió forintos adósságának visszafizetésére. A feltételezett elkövetőket a rendőrség elfogta.
Vágólapra másolva!

Emberrablás miatt indított eljárás a rendőrség, miután három fiatalember csütörtökön elrabolt egy 17 éves lányt egy budapesti, XXI. kerületi lakásból. Az elkövetők a lány szabadon bocsátását nagy összegű készpénz megfizetéséhez kötötték - olvasható a rendőrség internetes honlapján pénteken közzétett közleményben.

Az MTI úgy tudja: az emberrablók a lány élettársától azt követelték, hogy fizesse meg nekik másfél millió forintos tartozását. A barátnőt végül azért vitték vissza mintegy két órával az elrablása után, mert a 24 éves fiatalember ígéretet tett a pénz kifizetésére, de ezzel együtt értesítette a rendőrséget is, és erről a tettesek is tudomást szereztek.

A rendőrség elfogta a három feltételezett emberrablót, valamint péntekre virradóra további három személyt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy részt vettek a lány személyi szabadságának megsértésében. Emellett további három férfit és két ismeretlen személyt keres a rendőrség, akik közreműködtek a sértett fogva tartásában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!