A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Hat kocsi ütközött az M1-esen

Vágólapra másolva!
Két ember meghalt, és legalább három megsebesült az M1-es autópályán csütörtök reggel, ahol összesen hat autó ütközött össze. Először két autó karambolozott, az egyik autóból kirepülő utas a pályára zuhant, ahol emiatt még négy autó ütközött össze. Az autópályán Pest felé lassítják a forgalmat.
Vágólapra másolva!

Ketten meghaltak és legalább hárman megsérültek az M1-es autópályán, Győr közelében csütörtök reggel történt balesetben - közölte Dobson Tibor, a katasztrófavédelem szóvivője. Összesen hat autó ütközött össze.

Először a Budapest felőli oldalon ütközött össze egy mikrobusz és egy dzsip. A mikrobusz vezetője és utasa - egyikük 34, másikuk 62 éves - a helyszínen életét vesztette. Egyikük a pályatesteket elválasztó szalagkorlátok közé, másikuk a szembejövő oldalra zuhant - közölte Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrség sajtóreferense. Dobson Tibor tájékoztatása szerint a túloldalon emiatt három személy- és egy teherkocsi ütközött össze.

Forrás: MTI

A baleset miatt a sztrádát a főváros felé haladó oldalon először teljesen le kellett zárni, a másik irányban egyetlen sávon közlekedhettek a járművek. A déli órákra Hegyeshalom felé teljesen felszabadították az M1-es autópályát, a főváros felé viszont még mindig lassítani kell a forgalmat. A baleset körülményeinek vizsgálata még tart.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!