A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNUngvári Attila
10:20CselgáncsAbylaikhan Zhubanazar-Attila Ungvari
HUNÖzbas Szofi
11:10CselgáncsRenata Zachova-Szofi Ozbas
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Nyugdíjba ment a sértegető bírónő

Vágólapra másolva!
Nyugdíjba ment az a bírónő, aki ítéletet hozott abban a perben, amelyben egy férfit azzal vádolta meg felesége és volt barátnője, hogy szándékosan fertőzte meg őket HIV-vírussal. A bírónő indoklásában sértegette az egyik nőt.
Vágólapra másolva!

Nyugdíjba ment az a bírónő, aki első fokon felmentette azt a férfit, akit azzal vádoltak, hogy szándékosan fertőzött meg két nőt HIV-vírussal - tudta meg a Blikk. A férfiról azt állította felesége és volt barátnője, hogy szándékosan fertőzte meg őket a gyógyíthatatlan betegség vírusával.

A bírónő a szándékosságot azonban nem tartotta bizonyítottnak. A határozat kihirdetésekor a bírónő sértegette az egyik nőt, felrótta neki múltját, és azt állította róla, hogy pénzéhes.

Az ítélet kihirdetése után alig több mint 2 héttel a bírónő nyugdíjba ment, a Blikk csütörtöki számában arról számolt be, hogy a bírónőt "nyugdíjazták", valójában arról van szó, hogy elérte a bírói nyugdíjkorhatárt, a 70 éves kort.

A HIV-fertőzés ügye a Fővárosi Bíróságon folytatódik, mert az elsőfokú döntés ellen az ügyészség a bűnösség megállapításáért fellebbezett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!