Február 17-étől kampányol élesben Orbán

Vágólapra másolva!
Bár a hivatalos témák közt nem szerepel, a népszavazási kampány részleteit, a reklámokat tervezik a Fidesz kedden kezdődött debreceni ülésén - írja a Népszabadság. A lap információi szerint Orbán Viktor február közepétől kapcsolódik be a kampányba személyesen, országértékelést tart, majd országjáró körútra indul.
Vágólapra másolva!

A Népszabadság fideszes forrásból származó információi szerint Orbán Viktor február 17-én kezdi meg személyes népszavazási kampányát, a pártelnök állítólag úgy fogalmazott, "ez lesz az a nap, amikortól élesben megy a kampány". Várhatóan ezután országjárásra indul, Tarlós Istvánhoz hasonlóan.

A lap értesülései szerint a Fidesz vezérkarának kedden kezdődött, debreceni ülésén a mozgósítás részleteiről, a pr-stábok összetételéről, és a marketingről, plakátokról, tévé- és rádióreklámokról is tanácskoznak. Annak ellenére a kampány lesz a téma, hogy az ülés napirendjén hivatalosan Gyurcsány Ferenc agrárfinanszírozással kapcsolatos, Davosban tett kijelentései, az afganisztáni magyar szerepvállalás, a Kárpát-medencei magyarság, illetve az Európai Parlament következő féléves munkaterve szerepel - írja a napilap.

A Népszabadság úgy tudja, kész a belső tájékoztatási menetrend: a pártelnök február 4-én a fideszes választókerületi elnököknek, február 6-án pedig az önkormányzati vezetőknek, polgármestereknek ad tájékoztatást, február 11-én a parlamenti ülésen beszélnek a népszavazásról, egyben megerősítő referendumot kezdeményeznek az egészségbiztosítási törvénnyel kapcsolatban. A lap értesülései szerint Orbán Viktor szűk körben arról beszélt, hogy Gyurcsány Ferenc parlamenti évértékelése után pár nappal fog ő is országértékelést tartani, erre valószínűleg február 13-án kerül sor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!