Mélybe zuhantak munkások két budapesti építkezésen is

Vágólapra másolva!
Két budapesti építkezésen is mélybe zuhantak munkások hétfőn. A III. kerületben nyolc métert zuhant egy munkás, aki életét veszette. Az V. kerületben ketten estek egy mélyedésbe, őket súlyos sérülésekkel szállították kórházba.
Vágólapra másolva!

Meghalt egy munkás egy III. kerületi, Rókahegyi úti építkezésen hétfő délelőtt, amikor nyolc métert zuhant egy állványzatról. A baleset körülményei még nem tisztázottak, a negyvenéves férfi halálát közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség.

Két munkás szenvedett súlyos sérüléseket Budapest V. kerületében, amikor egy Vörösmarty téri építkezésen több métert zuhantak egy mélyedésbe - mondta Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője. Molnár az [origo]-nak azt mondta, a tűzoltók a sérültek kiemelésében nyújtottak segítséget a mentőknek, délelőtt tíz óra előtt sikerült kimenteni őket. A baleset hétfőn reggel történt, a mentők két súlyos sérültet szállítottak a Péterfy Sándor utcai kórházba - közölte az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese. A baleset körülményeiről az ügyeletes későbbre ígért tájékoztatást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!