A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kikapcsolták a gázt az MDF székházában

Vágólapra másolva!
Kikapcsolták a gázt az MDF Szilágyi Erzsébet fasori székházában - írja a Magyar Nemzet. Dávid Ibolya szerint adminisztrációs hiba miatt nem rendezték a számlát, de ezt azóta pótolták, és kérték a szolgáltatás visszakapcsolását.
Vágólapra másolva!

Nem fizette a gázszámlát a Magyar Demokrata Fórum, ezért a szolgáltató elzárta a csapot, a munkatársakat kedden a hideg miatt haza is küldték a Szilágyi Erzsébet fasori székházból - írja a Magyar Nemzet. A lapnak egy névtelenül nyilatkozó pártalkalmazott azt mondta, a párt anyagi helyzete nem túl fényes, fizetésüket éppen a gázdíj rovására kaphatták meg. Varga Zsolt, az MDF gazdasági igazgatója nem nyilatkozott a lapnak.

Adminisztrációs hiba miatt kapcsolták ki a gázt az MDF székházában - közölte szerdán Dávid Ibolya MDF-elnök, aki azt állította, nem kaptak felszólító levelet arról, hogy bármilyen hátralékuk lenne. Azóta befizették a tartozást és kérték a gázműveket, hogy indítsák újra a szolgáltatást.

A lap szerint 300 ezer forinttal tartozott a párt. A Magyar Nemzet szerint a közüzemi szolgáltatók rendszerint hónapokig leveleznek a fogyasztóval a tartozásról, majd megpróbálnak végrehajtást kérni, ezért nem életszerű, hogy az utolsó havi díj elmaradása miatt kapcsolták ki az MDF székházában a szolgáltatást. A lap megkereste a Fővárosi Gázműveket, de lapzártáig nem érték el a sajtóosztályt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!