Portugália
ÉLŐ
Szlovénia

Magyar Nemzet: Hűtlen kezeléssel gyanúsítják a MÁV Informatika igazgatóját

Vágólapra másolva!
Hűtlen kezeléssel és orgazdaság elkövetésével gyanúsították meg a MÁV Informatika Zrt. tanácsadási és alkalmazásfejlesztési divíziójának igazgatóját - tudta meg a Magyar Nemzet.
Vágólapra másolva!

A BRFK gazdaságvédelmi főosztálya hűtlen kezeléssel és orgazdasággal gyanúsította meg kedden Cs. Sándort, a MÁV Informatika Zrt. tanácsadási és alkalmazásfejlesztési divíziójának igazgatóját, akit a nyomozók a munkahelyéről állítottak elő - értesült a Magyar Nemzet.

A lap úgy tudja, hogy Cs. Sándor kihallgatása összefügg a cégnél tavaly november óta hűtlen kezelés és más bűncselekmények gyanújával folytatott nyomozással, amelynek Hosszú Sándor volt vezérigazgató már február óta gyanúsítottja. Cs. Sándort 2007-ben nevezték ki a divízió élére, de a cég honlapján fellelhető adatok szerint 2001 óta dolgozik az informatikai társaságnál.

Hosszú Sándort és közvetlen munkatársait többek között azzal gyanúsítják, hogy hivatalos útként számoltak el egy római konferencián való részvételt, de azt - a rendőrség közlése szerint - soha nem rendezték meg. A lap úgy tudja, hogy Cs. Sándor is "részt vett" az eseményen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről