Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Kegyetlenül megvertek egy napozó asszonyt - megrázó fotó

Vágólapra másolva!
Egy 52 éves asszony és a baráti társasága a Rotten Calder vízesésnél kirándult. A vízesés közelében az asszony úgy döntött, hogy leszakad a barátaitól, úszik egyet majd kifeküdt a partra napozni. A következő pillanatban azonban egy több tagú banda állt a feje felett, majd addig verték, amíg el nem ájult.
Vágólapra másolva!

Melanie Cuthbertson egy csoportos kiránduláson vett részt a skóciai vízesésnél, majd úgy döntött, hogy kihasználja a nyári meleget és úszik egyet, majd kifekszik napozni. A csoport tagjai közben már elmentek onnan. 

Az úszás után kiment a partra, majd ott elkezdett napozni. Amikor kinyitotta a szemét, egy több fiúból és lányból álló banda állt felette, majd hirtelen elkezdték őt verni.

 Az asszony bevallása szerint az a fiú lehetett a banda vezetője, aki a feje fölött állt. A fiú végig a fejét ütötte. 

A banda addig verte az asszonyt, amíg az elájult. Amikor magához tért, két fiatal lány állt mellette és arról kérdezgették, hogy jól van-e. Melanie elmondása szerint ekkor megint elájulhatott, mert a következő amire emlékszik az az, hogy rendőrök vannak körülötte, valamint akkor már két idősebb asszony is ott volt. Ők látták a támadást, valamint azt is, ahogy a banda elmenekül. Az asszonyt úgy megverték, hogy még napokkal a támadás után is alig tudott mozogni. 

Melanie elmondta, hogy már akkor látott egy részegnek tűnő társaságot, amikor még a vízben volt, de nem került velük semmilyen kapcsolatba.

Több zúzódás is lett az arcán és a bordáin is. Az asszony nem tudja, hogy lesz-e még ereje visszamenni a vízeséshez. Reméli, hogy a rendőrök elfogják a banda tagjait, hogy többet ez ne fordulhasson elő – írja a Daily Mail

Ahogy korábban megírtuk, egy erőszakos férfi durván megverte a barátnőjét először egy játszótéren, majd az utcán sétálva, pár hónappal később pedig a saját nagymamáját sem kímélte.

Egy 35 éves, sarkadkeresztúri nő egy baltával verte agyon a nagymamáját, mert az nem adott neki kölcsön pénzt. Miután végzett vele, lelopta róla az ékszereit. A bíróság 20 év börtönre ítélte a nőt. 

Korábban azt is megírtuk, hogy egy férfinak a vele egy házban élő apjával megromlott a kapcsolata anyagi gondok és a férfi kábítószer függősége miatt. Ez a rossz viszony odáig fajult, hogy 2022. május 25-én megfenyegette az idős férfit. Harmincezer forintot követelt tőle, hogy abból kábítószert vehessen. Amikor az apja azt mondta, hogy nincs pénze, a férfi megütötte és bele is rúgott. Aztán talpra állította az idős embert és megfenyegette, hogy agyonüti, ha nem szerez neki pénzt.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről