A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kétszer szúrták nyakon az alvó nénit

Vágólapra másolva!
Húszéves barátját bérelte fel saját nagymamájának megölésére egy tizenöt éves lány Kiskunhalason. A fiú többször is megszúrta az alvó asszonyt, de a néni túlélte a támadást. A fiatalok ellen emberölési kísérlet miatt emeltek vádat. 
Vágólapra másolva!

A 15 éves kiskunhalasi lány még 2013-ban jött össze a 20 éves fiúval, akitől 2014 tavaszán teherbe is esett. A lányt a nagyanyja nevelte, akivel gyakran veszekedtek, általában a gyerek viselkedése miatt. Ráadásul a 69 éves nagymama ellenezte a fiatalok kapcsolatát, főleg azért, mert a lány kimaradt az iskolából, és hazudozni kezdett.

Eltervezték a gyilkosságot

A lány 2014 áprilisától már többször említette barátjának, hogy a nagyanyját meg kellene ölni. 2014. július 16-án ismét összevesztek, és a lány egy közösségi oldalon azt írta a barátjának, hogy már tényleg jó lenne, ha a nagymama nem élne. Erre a fiú azt válaszolta, hogy „lekéseli” az asszonyt. A gyilkosság részleteit az interneten egyeztették.

Késsel ment ölni

Végül a fiú magához vett egy kést, és július 17-én, hajnali 1 óra körül elindult a nagymama házához. A lány 1 óra 40 perc körül szólt, hogy a nagymama már alszik. A fiú bement a házba, és a nagymamára támadt. Kétszer nyakon szúrta, mire a néni felébredt, és sikoltozni kezdett. Ezután még kétszer hátba szúrta az asszonyt, amikor a kés pengéje eltört.

Aljas indokból

A fiú elmenekült, a lány pedig szólt a mentőknek és a rendőröknek, akiknek azt hazudta, hogy nagyanyját egy ismeretlen támadta meg. A megkéselt asszony súlyosan megsérült.

A fiatalok ellen előre kitervelten, aljas indokból és védekezésre képtelen ember ellen elkövetett emberölési kísérlet miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!