Vágólapra másolva!
Elraboltak, bezártak és többször megvertek egy férfit egy elszámolási vita miatt Baján. Addig ütötték, amíg az egyik emberrabló nevére íratott egy autót, és aláírt egy adóslevelet.
Vágólapra másolva!

Négyen raboltak el egy 25 éves férfit még februárban Bajáról, akit egy autó eladásával cserkésztek be. Az elrabolt férfi akarta eladni a kocsit, a hirdetésre egy 38 éves férfi jelentkezett.

Egy próbakörre indultak, de közben a vevőjelölt megállt, és két másik férfi is beszállt a kocsiba. Azonnal az eladónak estek, és egy csávolyi házba hurcolták, ahol már várta őket a negyedik emberrabló, egy 34 éves férfi.

Ezzel a madzaggal kötözték meg a férfit Forrás: Police.hu

Az áldozatot megkötözték, betömték a száját, és addig ütötték, amíg aláírta az autó adásvételi szerződését és egy adóslevelet, majd elengedték.

Az emberrablók elfogásáról a rendőrség ezt a videót készítette:

A férfi ezután szólt a rendőröknek, akik egy nap alatt elfogták a négy férfit, akik jelenleg is előzetes letartóztatásban vannak.

Kiderült, hogy az áldozat és az egyik emberrabló is használt autókkal üzletelt, de összevesztek egy üzleten, ezért rabolták el a férfit.

Az egyik bizonyíték Forrás: Police.hu

A nyomozást lezárták, az emberrablókkal már az ügyészség foglalkozik – tájékoztatott a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!