A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNFucsovics Márton
14:00TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:30TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:30TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Embercsempészeket fogtak Csongrádban

a nap képei agusztus 17
Bevándorló egy Szerbiába induló vonat kerekei között a macedóniai Gevgelija vasútállomásán. Az Európai Unióba tartó bevándorlók Macedónián és Szerbián keresztül akarnak Magyarországra jutni. Negyvenegy csoportban 1931 illegális bevándorlóval - köztük 339 gyermekkel - szemben intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén vasárnap http://www.origo.hu/itthon/20150817-fejenkent-150-eurot-fizettek-a-migransok-a-pesti-fuvarert.html
Vágólapra másolva!
Egy német és egy Németországban élő koszovói férfii került előzetesbe Szegeden. Fejenként több száz eurós fuvardíjat kértek.
Vágólapra másolva!

A Szegedi Járási Ügyészség indítványára a nyomozási bíró előzetes letartóztatásba helyezett egy koszovói és egy német férfit, mert illegális bevándorlókat szállítottak - tájékoztatta a Csongrád megyei főügyész kedden az MTI-t.

Bevándorló egy Szerbiába induló vonat kerekei között a macedóniai Gevgelija vasútállomásán Forrás: MTI/AP/Boris Grdanoski

Kopasz Zsolt közölte: a megalapozott gyanú szerint a Németországban élő koszovói férfi augusztus 22-én hajnalban egy német honosságú gépkocsival hajtott a szerb-magyar államhatár közelébe, egy röszkei benzinkúthoz, majd ott felvett 11 szír állampolgárt, hogy őket Budapestre szállítsa.

A fuvarért cserébe a migránsokkal abban állapodott meg, hogy fejenként 200 eurót fizetnek neki.


A koszovói férfit a nyomozó hatóság jogellenes tartózkodás elősegítésének vétsége miatt hallgatta ki gyanúsítottként, és az ügyészség a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint az eljárás meghiúsításának veszélye miatt indítványozta előzetes letartóztatását.

Ugyancsak előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a német férfit, aki megbízói utasítására

29 migránst vett fel mikrobuszába Mórahalom külterületén, majd elindult velük Németország felé.

A gyanúsított ugyancsak több száz eurós fejenkénti viteldíjat kért.

A német férfit a nyomozó hatóság embercsempészés bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként, és az ügyészség szintén a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélye miatt tett indítványt az előzetes letartóztatás egy hónapra történő elrendelésére.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!