A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Itt a nyár, a Nyugati bezár

csarnoképület épület belső FOTÓ FOTÓTÉMA ivókút KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZ KÖZLEKEDÉSI LÉTESÍTMÉNY Nyugati pályaudvar pad pályaudvar peron SZEMÉLY személyvonat TÁRGY utas vonat ivókút Budapest, 2014. december 9.
Indulásra váró vasúti szerelvények a Nyugati pályau
Budapest, 2014. december 9. Indulásra váró vasúti szerelvények a Nyugati pályaudvar csarnoképületében. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
Az üdülési szezon közepén zárják le két hétre a Nyugati pályaudvart. Sok mindent javítanak majd, és a vágányokat is felújítják. 
Vágólapra másolva!

Június 22-től július 5-én éjfélig ideiglenesen bezár a Nyugati pályaudvar. Olyan karbantartási és felújítási munkákra kerül sor a vágányokon, a váltókon, a forgalmat irányító biztosítóberendezésen, a felsővezeték-hálózaton, az utasperonokon és az állomásépületen, amelyek elvégzése halaszthatatlanná vált, de a vonatforgalom fenntartása mellett nem lehetett elvégezni.

Két hétig nem fogad vonatokat a Nyugati Forrás: MTI/Jászai Csaba

A felújítások jelentősen javítják a Nyugati pályaudvar szolgáltatásainak színvonalát és a vonatok menetrendszerű közlekedését – közölte a MÁV Zrt.

A MÁV-START ideiglenes menetrendet vezet be a kéthetes időszakra, hogy az utasok könnyen eljuthassanak budapesti céljaikhoz.

Több vonatot más budapesti állomásra irányít át a vasúttársaság.


A vasúttársaság egyeztetést folytat a BKK-val a szükséges helyi közlekedésszervezési intézkedésekről.

Januárban a Déli is bezárt

A Déli pályaudvar is bezárt januárban, mert kövek hullottak a sínekre. A Déli pályaudvar vasúti alagútjánál a kelenföldi oldalon a támfal is megcsúszott. Erről bővebben itt olvashat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!