A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Kedden a nap első felében erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és délnyugaton elszórt gyenge hóesés is lehet - Köpönyeg.hu. Délután csökken a felhőzet. Átmenetileg megerősödhet az ÉNy-i szél.

+1 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Szerdán napközben észak felől beborul az ég, és délután észak felől szórványosan várható havazás. Általában 1-5 cm-es hó hullhat az északi tájakon, délen nem látszik számottevő mennyiség. Reggel -5, délután 0 fok körül alakul a hőmérséklet.

Csütörtökön a viharossá fokozódó északi szél hatására szakadozik a felhőzet, már csak futó hózáporok fordulnak elő. Erős hidegbetörés várható. A maximum fagypont körül várható.

Pénteken lassan tovább csökken a felhőzet, de hózápor bárhol előfordulhat. Erős marad az északi légmozgás, mellyel továbbra is igen hideg levegő zúdul hazánk térségébe. Egész napos fagyra számíthatunk!

Szombaton a nap első felében párás, foltokban ködös idő ígérkezik, majd délutántól megnövekszik a felhőzet, és szórványosan alakul ki havazás, ónos eső. Reggel zord hideg lehet és délután is csak -3 fok látszik.

Vasárnap erősen felhős, párás időre van kilátás. Délelőtt még többfelé, délután egyre kevesebb helyen alakul ki vegyes csapadék (hó, ónos eső).

Ha lemaradt volna a tegnapról

Ezeket az autókat lopják most a legjobban Magyarországon. 2016 harmadik negyedévében Fordból loptak a legtöbbet Magyarországon. Aggódhatnak a VW- és Skoda-tulajok is.

Ezeket a filmeket mindenki megnézi 2017-ben. Keanu Reeves megint halomra lő mindenkit, visszatér King Kong, és nagyobb lesz, mint valaha, Vin Diesel pedig Charlize Theron kedvéért fordít hátat az autós bandájának. A romantikus lelkületű nézőket Emma Watson fogja táncba vinni, a sci-fi-rajongókat Scarlett Johansson, illetve Ryan Gosling és Harrison Ford párosa serkenti majd gondolkodásra. Megint lesz sok szuperhősfilm: mi Thor és Hulk közös kalandjától várjuk a legnagyobb meglepetést, és persze az év végén a nyolcadik Star Wars-film is befut.

Kunhalmi Ágnes magyarázza a röhögőgörcsét. A kormánypropaganda nevetségességével magyarázta Kunhalmi Ágnes azt, hogy miért nem tudta rendesen megtartani múlt pénteki sajtótájékoztatóját.

Változás lesz a DIGI-előfizetőknél. Az Eurosport csatornák mellett a Discovery Channel és a TLC is elérhető lesz a DIGI-nél.

2017 legizgalmasabb új autói - Top 10

Boldog névnapot

Január 3. az év 3. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 362 nap van hátra.

Ma a Benjáminokat ünnepeljük.

A Benjámin héber eredetű bibliai férfinévből származik. Jelentése: a jobb (jobb kéz) fia (Binjámín) vagy jobbom fia (Ben-jemíní), ebből átvitt értelemben: a szerencse fia. Női párja: Benjamina.

A Benjámint gyakran társítják a „legkisebb" jelzőhöz, mivel a bibliai Jákób legkisebb fia volt. Genealógiai értelemben a nemzetség, család, ág stb. legfiatalabb férfi tagja vagy a fiatalon meghalt családtag megnevezése. A megnevezés a bibliai eredetre vezetik vissza. Inkább familiáris megnevezés, mint szabályos genealógiai fogalom, de jól alkalmazható, ha meg kell határoznunk az adott családi szervezet legfiatalabb tagját.

Heti premierek

  • Pattaya
  • A Nagy Fal
  • A nagy napom
  • Sárkány közeleg
  • A pótolhatatlan Werner doktor
  • Állati nagy szökés
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!