A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff nemrég felfedte, hogy komoly mentális probémákkal küzdött, ezért többszáz órán át járt terápiára, hogy felülkerekedjen betegségén.

A Mercedes F1-es csapatának vezetője a korábbi Forma-1-es pilótának, Martin Brundle-nek beszélt arról, hogy élete korábbi szakaszában milyen hatalmas küzdelmet kellett folytatnia mentális problémáival.

Nagyon keményen szenvedtem ezek miatt a dolgok miatt, hónapokig nem volt egy tiszta gondolatom sem, de idővel rájöttem, hogy ez rengeteg előnnyel jár. Szupererőnek nevezem. 

Ezt szeretném reményként átadni azoknak, akik mentális egészségügyi problémákkal küzdenek" - mondta Wolff, aki azóta sikeresen felülemelkedett betegségén.

Toto Wolff
Toto Wolff komoly mentális gondokkal küzdött
Fotó: AFP (Photo by Andrej ISAKOVIC / AFP)

Mi, az F1-ben, akik a kamerába nevetünk, akik olyan ridegek, és sikeresek vagyunk, nekünk is vannak küzdelmeink. Nem mindennap mondjuk azt felébredés után, hogy milyen nagyszerű életünk van" - 

mondta a Mercedes főnöke, aki szakember segítségét vette igénybe és már több mint 300 órányi beszélgetésen van túl.

"Mindig is kérdezősködtem a témában, már nagyon fiatal koromtól kezdve, és voltak olyan napok, amikor annyira rossz volt, hogy pszichológushoz kerültem. Nem csak egyfajta kezelést próbáltam ki, jártam kognitív viselkedésterápiára is, mert szeretem optimalizálni, hogyan oldok meg egy problémát" - idézte a formula.hu George Russell és Lewis Hamilton főnökét.

"A stressz az én komfortzónám. Megpróbálom megoldani a problémákat. Soha nem feladni, még akkor sem, ha már százszor megvertek. Bizonyos értelemben ezekre a nehezebb napokra születtem" - tette hozzá Toto Wolff.

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!