Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Kedden az ország nagy részén gyengén felhős lesz az ég, több órára kisüt a nap, de északon erősen felhős időszakok is lehetnek – írja a Köpönyeg.hu. Záporra kicsi az esély. Megélénkül a déli szél.

Reggel 7, délután 19 fok körül alakul a hőmérséklet.

Melegfronti hatás kezdődik.

Szerdán délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, és főleg az ország északi felén alakul ki eső, zápor, egy-egy zivatar. Élénk marad a délnyugati légmozgás. Északon csak 13–17, máshol 18–22 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtökön délelőtt csökken a felhőzet, és déltől szikrázó napsütés valószínű. A hőmérséklet eléri a 19–23 fokot, sőt délnyugaton akár ennél melegebb is lehet.

Pénteken igen kellemes tavaszi időre van kilátás sok napsütéssel. 21-22 fok körül alakulhat a csúcshőmérséklet.

Szombaton fátyolfelhők szűrhetik a márciusi napsütést. Eső nem lesz. Az északkeleti szél megélénkül. Marad a 20 fok körüli tavaszi meleg.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Március 21. az év 80. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 285 nap van hátra.

Ma a Benedekeket köszöntjük.

A Benedek férfinév a latin benedictus szóból származik, amelynek jelentése: áldott. Női párja: Benedikta.

Távkapcsoló

A TV2 a Született szobalányokból ad újabb részt, majd Az indítékot folytatja, az RTL Klub pedig lezárja a Keresem a családom jelenlegi évadját. A Viasat3-on indul egy új sorozat, az Időutazók, a FEM3-on 19.55-kor kezdődik a Feleségcsere ötödik szezonja, az OzoneNetwork Olaszországba visz a Felfedezőatlasszal.

Heti mozipremierek

  • A szépség és a szörnyeteg
  • Stefan Zweig - Búcsú Európától
  • Élet
  • A bukós szakasz
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről