Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Hétfőn szép napos időnk lesz, csak estefelé északnyugaton tornyosulhatnak a gomolyfelhők - itt estétől már előfordulhat zápor, zivatar.

20 fok körül alakul a csúcsérték.

Kedden erős felhősödés, viharossá fokozódó ÉNy-i szél és szórványos eső várható. Hidegfront érkezik, lehűléssel. 14 fok köré esik vissza a hőmérséklet.

Szerdán a napos délelőtt után délután fátyolfelhők érkeznek, de ezekből csapadék nem alakul ki. 11 és 16 fok közötti értékeket mérhetünk.

Csütörtökön gyakran lesz erősen felhős az ég, elszórtan záporok is előfordulnak. Délutántól megerősödik az ÉNy-i szél. 15 fok körül valószínű a maximum.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot!

Április 10. az év 100. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 265 nap van hátra.

Ma a Hermanokat köszöntjük.

A Zsolt a régi Solt személynév alakváltozata. Solt: régi magyar személynév, azonos eredetű a Zoltán, Zsolt és esetleg a Csolt névvel, az ótörök sultan szóból származik. "Az arameus eredetű arab sultan (uralkodó, császár) esetleg perzsa közvetítéssel került a törökbe."

Távkapcsoló

A TV2-n folytatódik Till Attila vetélkedője, az Annyit ésszel, mint erővel!, majd Eddie Murphyt láthatjuk akcióban a Beverly Hills-i zsaru 3-ban, miközben az RTL Klub a Dr. Csontból ad újabb részt. Az HBO-n utolsó előtti részéhez érkezik a Csajok, az AXN-en indul a Sherlock negyedik évadja, a LifeNetworkön 20 órakor elölről kezdődik az Amiről a Vészhelyzetben sem beszélnek.

Heti mozipremierek

  • Halálos iramban 8
  • Amerikai pasztorál
  • Bébi úr
  • Örök szerelem
  • Pingvinek vándorlása 2
  • Nyuszi suli
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről